icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Traphekjes vergelijken

Laatste update van de test: 7 maart 2024

Woon je in een huis met een trap? En zoek je een veilig traphek voor je kind? Als je een baby in huis hebt die al kan kruipen, dan heb je een traphekje nodig.

Keuzehulp

69 resultaten
Weergave
Nieuw
Sorteer op
18 van de 69 producten getoond
Toon meer producten

Traphekjes getest

Een veilig, goed en stevig traphekje is onmisbaar met een baby die kan kruipen, een dreumes of peuter in huis. En, er is veel keus in traphekjes. Daarom testen wij traphekjes. We kijken hoe het slot werkt. Met een botstest kijken we of het traphekje niet open vliegt als je kind en tegenaan botst. Ook kijken we naar beklemmingsgevaar en of het traphekje en veilige hoogte heeft. Zodat je zeker weet dat je een traphekje koopt dat veilig is.

Traphekje kopen 

Je kunt heel veel verschillende soorten traphekjes kopen. Een traphekje met spijlen, maar ook vouwhekjes en oprolbare traphekjes. Hoe kies je een goed en veilig traphekje? Wij helpen je kiezen. Door traphekjes te testen. Daarbij is veiligheid natuurlijk het belangrijkst. Want, je wilt niet dat je peuter een traphekje open kan maken of er overheen kan klimmen. Niet alle traphekjes zijn veilig. Onveilige traphekjes noemen wij Afraders. In onze vergelijker zie je meteen welke onveilige hekjes Afraders zijn. 

Traphekjes vergelijken

Bij ons vergelijk je traphekjes op testresultaat, maar ook op prijs en veiligheid. Je kunt traphekjes van merken als BabyDan, Noma en Safety 1st vergelijken. Ook zie je meteen welke traphekjes onveilig zijn. Deze traphekjes zijn Afraders. Zo vind je makkelijk het beste traphekje voor jou.