icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

21 nieuwe televisies getest

Nieuws
|
De Consumentenbond heeft 21 nieuwe televisies van LG, Loewe, Panasonic, Philips, Sharp en Samsung getest.
Arjen_Oving

Arjen Oving   Expert televisiesGepubliceerd op:10 augustus 2011

Onder de vers geteste televisies bevinden zich een nieuwe Beste uit de test van 102 cm (40 inch) en een nieuwe Beste koop (81 cm – 32 inch).

Qua beeldkwaliteit springt de Samsung UE40D6750 eruit. Het beeld is via alle beeldingangen goed, helaas reflecteert het scherm wel sterk. Dit is een kwaaltje waar de meeste lcd-led televisies van Samsung last van hebben. Twee modellen van Philips tonen bewegende HD-beelden heel vloeiend. Het is jammer dat de algehele beeldkwaliteit ietwat tegenvalt.

3D-tv
Maar liefst 6 van de geteste tv's zijn geschikt voor 3D-tv. De LG 42LW4500 biedt van deze de beste 3D-beeldkwaliteit. Deze televisie maakt gebruik van passieve 3D-technologie met lichte 3D-brillen. Eerder dit jaar werd de 3D-beeldkwaliteit van een Samsung televisie als nog beter beoordeeld.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.