icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Sinds mei 2011 test de Consumentenbond ook grotere tv’s

Nieuws
|
De Sony KDL-46CX520 is een Full HD LCD televisie met een beeldschermdiagonaal van 117 cm (46 inch). De tv heeft een ingebouwde DVB-T en DVB-C tuner, 4 HDMI-aansluitingen en een usb-aansluiting.
Arjen Oving

Arjen Oving , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 21 juli 2011

Via DLNA kun je bestanden streamen vanaf een computernetwerk naar je tv. Met Sony Bravia Internet TV kun je gebruik maken van internet op tv.  

Deze televisie kan het signaal van de ingebouwde digitale tuner opnemen op een externe harde schijf, die je aansluit via usb. Met deze tv kun je ook live televisie pauzeren.

Bekijk alle door de Consumentenbond onderzochte voordelen en nadelen van de Sony KDL-46CX520 46-47'' (117-119 cm) televisie.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.