icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Oproep: Wat is jouw favoriete moment in de tv-geschiedenis?

Nieuws
|
In de Consumentengids van mei blikken we terug op de tv-geschiedenis van de afgelopen 60 jaar. Ter inspiratie zijn we op zoek naar zoveel mogelijk mooie momenten om op te nemen in onze tijdlijn.
Arjen Oving

Arjen Oving , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 19 maart 2013

Wat is jouw favoriete moment? Denk aan de allereerste keer dat je tv keek (met iedereen uit de hele straat voor de buis van de buurman misschien!) of de eerste kleurentelevisie die je kocht. Of was jij misschien één van de eersten met een platte plasma of lcd-tv?

Wat mogen we niet missen? Laat het ons weten! Mail naar social.media@consumentenbond.nl of geef je reactie onder dit bericht.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.