icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Getest: Sony KDL-40EX720

Nieuws
|
De Consumentenbond heeft 175 tv's getest, waarvan 58 nieuwe modellen uit 2011. Een van de geteste modellen is de Sony KDL-40EX720, een 40 inch LCD-LED 3D tv.
Arjen_Oving

Arjen Oving   Expert televisiesGepubliceerd op:14 juli 2011

De Sony KDL-40EX720 is een Full HD LCD-LED televisie met een beeldscherm van 102 cm (40 inch). Deze tv is geschikt voor het kijken van 3D-beelden. Alleen de benodigde 3D-bril moet je er los bij kopen. Minder is wel dat het 3D-effect nogal verstoord wordt als je je hoofd een beetje kantelt. We hebben andere 3D-tv's gezien die hier geen last van hebben. Een handigheid van de KDL-40EX720 is dat je digitale televisie kunt opnemen zonder PVR (een digitale decoder met harde schijf). Je sluit daarvoor een losse harde schijf aan op een usb-poort van de tv. Je kunt dan het signaal van de ingebouwde digitale tuners (DVB-T en DVB-C) opnemen, maar ook live tv pauzeren is dan mogelijk. Daarnaast is het een van de meest zuinige tv's met deze beelddiagonaal die we in onze test hebben gehad.

Kijk in onze testresultaten om de Sony KDL-40EX720 ook op andere punten te vergelijken met andere tv's.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.