icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe Sony BRAVIA Full HD vormt hart van home entertainment-netwerk

Nieuws
|
BADHOEVEDORP - Slimme connectiviteit en functies zoals DLNA en USB Media Player maken de nieuwe BRAVIA-televisies tot het entertainmentcentrum in het thuisnetwerk. De televisies zorgen voor nieuwe manieren om toegang te krijgen tot en het delen van multimedia-bestanden.
Arjen_Oving

Arjen Oving   Expert televisiesGepubliceerd op:5 oktober 2009

De BRAVIA ENGINE 3 en Motionflow 100Hz met ruisonderdrukking zorgen voor uitstekende beeldkwaliteit. De nieuwe eco-functies en het minimale stroomverbruik maken de nieuwe BRAVIA's zeer compleet.

Europese Commissie voorziet BRAVIA's van milieukeurmerk
De nieuwe lcd-televisies van Sony zijn voorzien van innovatieve eco-functies en dragen zo bij aan het milieu zonder concessie te doen aan de beeldkwaliteit. De meeste BRAVIA 2009-modellen zijn voorzien van het Europese milieukeurmerk, het 'ECO Flower'-label. Dit milieukeurmerk wordt door de Europese Commissie uitgereikt aan milieuvriendelijke producten die voldoen aan strenge ecologische en prestatiecriteria.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.