icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

KPN koopt kabelaar Caiway

Nieuws
|
KPN neemt kabelmaatschappij Caiway over, voor de klanten verandert er voorlopig niets.
Arjen Oving

Arjen Oving , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 2 mei 2011

Met de overname van Caiway betreedt KPN de markt voor breedband internet via de kabel. Caiway levert breedband internet, telefonie digitale televisie via de kabel en glasvezel. 

Caiway heeft circa 158.000 klanten, vooral in het Zuid-Westen van Nederland. KPN geeft aan dat de overname past binnen de strategie om zijn positie op de televisiemarkt te verstevigen. Caiway blijft onder eigen naam opereren.  

Het is de vraag welke directe gevolgen de overname heeft voor de klanten van Caiway. Op termijn wil KPN hogere internetsnelheden aanbieden en de dienstverlening verbeteren.  

Bron:KPN

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.