icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Panasonic zet in op Viera

Nieuws
|
Tijdens de CES heeft Panasonic Viera Connect aangekondigd; een softwareplatform voor Panasonic Viera tv’s.
Arjen_Oving

Arjen Oving   Expert televisiesGepubliceerd op:7 januari 2011

Tijdens de CES heeft Panasonic Viera Connect aangekondigd; een softwareplatform voor Panasonic Viera tv's.

Viera Connect borduurt voort op het al bestaande Viera Cast. Het platform is echter flink uitgebreid met allerlei internetdiensten. Bedrijven hebben nu de mogelijkheid om tegen betaling internetdiensten te verkopen in een app store.

Met Viera Connect krijg je via apps toegang tot sociale netwerken als Facebook en Twitter, YouTube-filmpjes, nieuws en games.

Ook videobellen via Skype is mogelijk. Daarvoor kun je een HD camera aansluiten op je tv. De Skype functionaliteit is te vinden in losse Blu-ray spelers en Blu-ray homecinemasets met speakers.

Viera Tablet

Om Viera Connect gemakkelijk te bedienen komt Panasonic met de Viera Tablet. Een apparaat dat beelden weergeeft op een groot aantal kleine vakjes. Met een multitouch scherm kun je inzoomen op internetfilmpjes en lopende tv-uitzendingen. De tablet is in feite een geavanceerde afstandsbediening.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.