icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

CES 2013: Sony kiest weer voor 'echte' luidsprekers in tv

Nieuws
|
Nog een tv-nieuwtje van de Consumer Electronic Show deze week is dat Sony de luidsprekers weer terugbrengt op de tv. Op diverse (en mogelijk alle) Ultra HD-modellen zitten weer luidsprekers aan de zijkant. Dat is een breuk met de huidige designtrend waarbij juist de randjes van de tv zo dun mogelijk moesten zijn.
Arjen_Oving

Arjen Oving   Expert televisiesGepubliceerd op:10 januari 2013

Sony doet dit met een reden: het opschroeven van de geluidskwaliteit zodat het 'past' bij de hogere resolutie beelden van Ultra HD. En dat lijkt ze aardig gelukt zo op het eerste gehoor. Dat komt mede door de aan de achterzijde van de tv geïntegreerde subwoofer. Dat leverde een behoorlijk vol en dynamisch geluid op.

De ware audioliefhebber zal waarschijnlijk nog steeds kiezen voor een los systeem. Maar als je daar niet voor kiest, lijkt deze stap van Sony in ieder geval een stap vooruit in geluidkwaliteit op je tv.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.