icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Testresultaten nieuwste tv’s binnen

Nieuws
|
De testresultaten van de nieuwste televisies staan nu online. Ook dit keer komen de Samsungs weer goed uit de test.
Arjen_Oving

Arjen Oving   Expert televisiesGepubliceerd op:13 juni 2013

Interessante topmodellen uit de test zijn de:

  • Samsung UE40F7000;
  • Samsung UE40F8000;
  • Panasonic TX-L42DT60E;
  • Philips 46PFL8008.

De twee Samsung-televisies hebben een goede beeldkwaliteit, geen problemen met invallend licht op het scherm en het geluid bevat duidelijk hoorbare lage tonen. De geluids- en beeldkwaliteit van de UE40F8000 is net iets beter dan die van de UE40F7000. De Panasonic TX-L42DT60E scoort vooral hoog op gebruikersgemak. De Philips 46PFL8008 scoort goed op zowel beeld als geluid.

Televisietest

Elke maand testen wij samen met onze internationale collega's nieuwe lcd-, led-, en plasmatelevisie. In 2013 hebben we al 41 Samsung-tv's, 10 Panasonic-tv's, 5 Philips-tv's, 3 Sony-tv's en 2 LG-tv's getest.

We testen de tv's uitgebreid op onder andere beeldkwaliteit via verschillende ingangen, geluidskwaliteit, het gebruik als multimediaspeler, het gemak van de afstandsbediening, het energieverbruik en smart tv.

We hebben voor verschillende beeldmaten de beste geselecteerd.

Raadpleeg voor een advies op maat de televisievergelijker.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.