icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe vaatwassers van Bosch en Siemens getest

Nieuws
|
BSH, fabrikant van Bosch en Siemens, gooit het hele assortiment van vaatwassers om. We testten een aantal nieuwe. De inbouwvaatwassers stoten direct door naar de top.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 6 juli 2017

Beste vaatwassers

Volledig nieuw assortiment

Bosch en Siemens zijn veruit de grootste merken op vaatwassergebied. Samen beslaan ze zo’n 45% van alle vaatwassers in Nederland. Deze zomer gaan de merken vrijwel volledig over op een nieuw assortiment. De oude modellen zijn langzaamaan niet meer te koop. De nieuwe verschijnen stuk voor stuk in de winkels.

Beste uit de Test

De nieuw geteste vaatwassers doen het goed in de test. BSH sleept hiermee direct de predicaten Beste uit de Test en Beste Koop in de wacht. Met kop en schouders de beste inbouwvaatwasser én daarnaast ook nog de vaatwasser met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk de beste vaatwassers.

Winkelaanbod

Het is mogelijk dat de oudere vaatwassers lastiger verkrijgbaar zijn. Soms krijg je van de winkelier een vervangend model aangeboden. Resultaten kunnen dan uiteraard afwijken. Ook is het mogelijk dat een bepaald model alleen bij specifieke winkels te koop is. De prijs- en winkelinformatie van alle vaatwassers vind je in de vaatwasservergelijker

Bekijk de beste vaatwassers.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws