icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verrassende resultaten bij uitdelen predicaat Beste Koop

Nieuws
|
In augustus voegden we 14 nieuwe vaatwassers toe aan onze productvergelijker. We hebben inmiddels genoeg modellen getest volgens het testprogramma van 2012 om Beste Kopen uit de delen en deze komen uit een opvallende hoek.
Elles van Steijn

Elles van Steijn , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 17 augustus 2012

Vijf machines scoren boven een 7 en behalen het predicaat Beste uit de Test. Kijk in de productvergelijker voor de testresultaten

Binnenkort bekijken we hoe de vrijstaande Beko DSFN 6530 het eraf brengt in onze test. Hij is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: wit, zwart en inox. Deze modellen van Beko hebben een gunstige prijs (minder dan €400) en hebben bij een goed resultaat daarmee een kans om een beste koop te worden. Qua voorzieningen zijn de machines heel gemiddeld. Ze hebben 5 programma's waaronder een automatisch programma, zijn voorzien van een starttijdkeuze en een resttijdindicatie. De machines zijn geschikt voor 12 couverts.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws