icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe wasdrogertest

Nieuws
|
In april zijn 12 nieuwe wasdrogers getest: 1 afvoerdroger, 3 condensdrogers en 8 condensdrogers met warmtepomp. Het predicaat 'Beste koop' gaat naar 2 drogers.
Els Punt

Els Punt , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 22 april 2014

Een van de warmtepompdrogers is van het Mediamarkt huismerk Koenic. Deze Koenic blinkt niet uit in snelheid, maar de programma's drogen zeer nauwkeurig: de was wordt precies goed droog.

Er zit een warmtepompdroger van Samsung in de test die goed scoort op snelheid, en dat krijgen niet veel warmtepompdrogers voor elkaar. Helaas komt de was wel flink gekreukt uit de machine. 

Bij condensdrogers komt er altijd wat vochtige lucht vrij in de omgeving, maar een paar wasdrogers van Miele weten dit tot maar heel weinig te beperken. 

Benieuwd naar de overige testresultaten? Bekijk dan de productvergelijker.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws