icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing wasdrogers Siemens

Nieuws
|
Siemens waarschuwt voor een mogelijkheid op brand in Siemens-wasdrogers.
Els Punt

Els Punt , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 12 september 2014

Bij een aantal Siemens-wasdrogers die geproduceerd zijn in 2002 kan een elektrisch onderdeel oververhit raken, waardoor in het ergste geval brand zou kunnen ontstaan.

Siemens roept bezitters van een Siemens-wasdroger op om na te gaan of hun wasdroger tot de serie behoort met het verhoogde risico. Je kunt dit nagaan door de stappen te doorlopen die op deze website staan. De wasdrogers zijn waarschijnlijk verkocht in 2002 en 2003, maar omdat onbekend is hoelang een wasdroger in de winkel kan staan, is het handig om ook later verkochte Siemens-wasdrogers te checken.

Consumenten kunnen ook gratis bellen naar 0800 - 1908.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws