icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Harense Smid maakt doorstart

Nieuws
|
Witgoed- en elektroketen Harense Smid heeft zijn deuren alweer geopend. Maandag 1 juli werd de Harense Smid failliet verklaard, maar ongeveer de helft van de winkels zijn overgenomen door Mikro-Elektro.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 4 juli 2013

De overname werd bekend gemaakt op 2 juli, een dag na de faillissementsverklaring. Dankzij de doorstart kunnen meer dan 20 van de 43 Harense Smid-vestigingen in Nederland weer open. De 3 filialen in België blijven wel dicht.

Ook het hoofdkantoor in Oss en het servicecentrum gaan over naar Mikro-Elektro. Daardoor kunnen ongeveer 300 van de 550 medewerkers in dienst blijven.

Bron: z24.nl

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.