icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Drie van de zeven geteste wasmachines onder de maat

Nieuws
|
Lukraak een wasmachine kopen zonder informatie over prestaties kan uitlopen op een teleurstelling. Drie van de zeven wasmachines we testten in januari scoren lager dan een 5,5.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 16 januari 2015

Eén van deze wasmachines krijgt de was maar matig schoon, bij twee andere blijft er flink wat wasmiddel achter in het wasgoed. Ook het gebruiksgemak van deze machines blijft achter bij de rest. 

Het gaat om een wasmachine van het merk Panasonic, voor het eerst door ons getest, een Whirlpool en een Beko.

Van de zeven wasmachines van het merk Whirlpool die we testten sinds eind 2013, kreeg er niet één een rapportcijfer hoger dan 5,5. Van de vijf geteste Beko's bleeft de beste steken op een 5,2.

Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel in deze batch. Twee wasmachines van Bosch en één van Siemens behalen een mooie 7 en 7,1.

Benieuwd naar de overige testresultaten? Kijk dan naar onze wasmachinevergelijker.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.