icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nu ook Harense Smid failliet

Nieuws
|
Witgoed- en elektrozaak Harense Smid is failliet verklaard. Enkele weken daarvoor ging branchegenoot De Block al failliet.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 1 juli 2013

Vandaag is bekend gemaakt dat de Harense Smid failliet is. Het is nog niet bekend of het faillissement het einde betekent van de winkels van de Harense Smid, of dat het bedrijf een doorstart kan maken of op een andere manier overgenomen kan worden.

De faillietverklaring van de Harense Smid komt slechts enkele weken na het faillissement van branchegenoot De Block.

Webwinkel

De website en webshop van de Harense Smid waren kort na de aankondiging van het faillissement nog toegankelijk. Over het faillissement werd (nog?) niks vermeld.

Klant bij de Harense Smid?

In deze checklist en tips lees je wat de gevolgen kunnen zijn voor consumenten als een winkel failliet gaat en wat je kunt doen om vervelende verrassingen als gevolg van een faillissement te voorkomen. 

Bron: Nu.nl.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.