icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe wasmachines januari 2016

Nieuws
|
In januari 2016 voegden we 12 nieuwe wasmachines toe die geschikt zijn voor 7 tot 9 kilo. Enkele wasmachines krijgen de was maar matig schoon en er is een nieuwe 'Beste uit de test'.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 15 januari 2016

Wasmachines-januari2016

AEG doet het goed 

Bij deze nieuwste wasmachines zijn 3 modellen van AEG; 2 daarvan scoren een ruime voldoende, 1 ervan haalt zelfs de hoogste score binnen zijn categorie. Samsung, LG en Bosch volgen op de voet.

Kleine wasjes, slechter resultaten 

Verschillende modellen in deze groep testten we ook met een belading van maar 40%. De testresultaten hollen zienderogen achteruit. Alleen de AEG L99696DFL wast nog voldoende schoon.

Tegenvallende merken

De modellen van Indesit vallen in negatieve zin op in deze groep. Schoonwassen gaat maar matig en ook bij spoelen blijven ze achter op de rest.

Benieuwd  naar de rest van de resultaten? Bekijk dan de wasmachinevergelijker.

Gelijk de Beste machines bekijken? Kijk dan bij Ons advies.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.