icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Krijg waar je recht op hebt

IJzersterk juridisch advies en hulp bij geldzaken. Onbeperkt en wanneer jij het nodig hebt. Dat en meer krijg je met een lidmaatschap Geld & Recht.

Direct hulp nodig? Bel: 070 - 445 45 45

(ma. t/m vr. 8.30 - 18.00 uur)

Header Welkom Geld en recht 1_1200x800
 • juridisch-advies-illu-1200x1200px

  Juridisch advies

  Hoe zit het met garantie bij een kapot product? Wat doe je als een product niet geleverd wordt. Of bij een probleem met het opzeggen van een abonnement? Wij helpen je stap voor stap met Juridisch advies.

   

 • bespaar-illu-1200x1200px

  Hulp bij geldzaken

  Beginnen met beleggen. Schenken op papier. Zorgen dat je niet te veel belasting betaalt. Met dit soort zaken helpen we je onbeperkt. Met exclusieve informatie op de site en telefonisch. Bel onze Financiële Helpdesk.

   

Altijd een passende juridische oplossing

Hulp bij geldzaken

Direct toegang tot alle tests?

Wil je ook eindeloos producten vergelijken en weten welke het best beoordeeld zijn? Stap dan over naar ons Volledig & Vertrouwd-lidmaatschap.

Voor €1,50 extra per maand heb je direct toegang tot meer dan 1.500 testresultaten. En de digitale Consumentengids krijg je er gratis bij.

Ja, dat wil ik

Wat zeggen anderen?

 • Patricia, juridisch expert

  Patricia Schlosser expert 200x200'Ik help dagelijks mensen met uiteenlopende vragen op het gebied van het consumentenrecht en doe dat met veel plezier. Het is fijn om mensen duidelijke uitleg te kunnen geven over hun rechten, zodat zij goed beslagen aan de slag kunnen om hun probleem op te lossen.'

 • Douglas, lid uit Lelystad

  'Ik schakelde de Consumentenbond in om te helpen bij een conflict met een bedrijf over de levering van een lamp. Al met één telefoontje wist ik wat mijn rechten waren en stond ik sterker in het contact met het bedrijf. Ik heb aan de hand van de voorbeeldbrieven van de Consumentenbond een brief opgesteld en verstuurd. Kort daarna werd mijn lamp geleverd. Daar ben ik erg blij mee.'

Al 70 jaar onafhankelijk en betrouwbaar

Samen met consumenten bepalen we wat we onderzoeken, publiceren en adviseren. Dit doen we zonder invloed van bedrijven of de overheid. In tegenstelling tot andere partijen ontvangen wij geen beloning voor het testen van een product of dienst. Je krijgt dus altijd eerlijke informatie.