icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Univé ZEKUR ook in 2013 goedkoopste

Nieuws
|
Net als vorig jaar heeft ook dit keer Univé ZEKUR de goedkoopste basisverzekering. Betaalde je in 2012 nog €92,50 per maand, voor 2013 hebben ze de premie met €0,25 per maand verlaagd naar €92,25.
Sandra Mul

Sandra Mul   Expert zorgverzekeringenGepubliceerd op:16 november 2012

Door een goedkope basisverzekering af te sluiten, kan je al snel ruim honderd euro besparen. Maar let op; vaak heeft zo een goedkope basisverzekering, net als Univé ZEKUR, beperkende voorwaarden. Zo kan je bijvoorbeeld niet bij elke apotheek je medicijnen halen en zijn een beperkt aantal ziekenhuizen waar je naartoe kan voor geplande zorg.

Ook is niet in elke situatie Univé ZEKUR de goedkoopste. Als je bijvoorbeeld kiest voor een eigen risico van €850, dan is de premie bij ZEKUR €77,25 per maand, terwijl je bij AnderZorg €72,25 betaalt.

Welke verzekering het best bij jou past is eenvoudig te vinden in onze zorgvergelijker.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.