icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van AnderZorg zorgverzekering


AnderZorg zorgverzekering

Totaalscore

128 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
128 reviews

Niels

13 december 2018

Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.


Zeer slechte zorgverzekering.

13 december 2018

Lees aub mijn ervaring alvorens u bij Anderzorg een verzekering afsluit. Anderzorg misleid zijn clienten. Ze zeggen jet volgende: Basisverzekering + €385 eigen risico = €108. Een hoger eigen risico? Bij elk ziekenhuis & arts. Echter hebben zij met bijna elke kliniek en/of praktijk allemaal contracten met lage budget. Wanneer het najaar is kan men bijna nergens meer terrecht. Waarom? Simpelweg omdat budget bereikt is. ---------------- Ik ben bijna 9 jaar bij anderzorg verzekerd. Dat is omgerekend 108 maanden 108 maanden * €100 (gemiddeld) = €10.800 In 9 jaar tijd dat ik kosten heb gemaakt heb ik dit zelf moetten betalen (eigen risico) Wanneer ik nu afspraak wil maken. Wijzen ze mij de deur. Dit hoort niet. Dit kan niet en dit mag niet!!!!!!


Lvd

6 december 2018

Verzekering is prima maar de extra formulieren maakt dat het onmogelijk is om iets te ontvangen wat wel in de omschrijving staat. Al maanden bezig om iets te ontvangen maar zonder resultaat.


jvc

28 november 2018

Met ingang van 2016 overgestapt van Zilverenkruis naar AnderZorg omwille van de lagere premie en de behandel keuzevrijheid. De polisvoorwaarden goed gelezen zodat ik weet wat wel en wat niet wordt vergoed! Ook mijn echtgenote heeft dezelfde polis. Geen enkel probleem ondervonden; wel eens naar de info gebeld met b.v. een vraag VOORAF of een bepaalde behandeling wel wordt vergoed. Keurig te woord gestaan. Al die aanvullende verzekeringen op de standaardpolis laten we links liggen; de budgetpolis is voor ons 80plussers voldoende. Lezende de reviews valt het mij op dat mensen de polisvoorwaarden niet lezen of begrijpen. Elke verzekering vergoed alleen DAT wat in de polis is omschreven als geheel of gedeeltelijk GEDEKT!


Guuss

16 november 2018

Prima verzekering, prima app. Al jaren bij verzekerd met duidelijke polisvoorwaarden. Mensen die hier klagen over de vergoedingen lezen de voorwaarden kennelijk niet.