icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van AnderZorg zorgverzekering


AnderZorg zorgverzekering

Totaalscore

130 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
130 reviews

Ton

17 januari 2019

Sinds 2013 bij anderzorg.... Prima verzekering tot dit jaar. Heb altijd voor de kinderen basis en extra pakket gehad. Sinds dit jaar (boven18) niet meer meeverzekerd in de tandarts kosten. Heb contact opgenomen hierover. De telefoniste heeft mijn uitgelegd dat als ik voor de kinderen een tandarts pakket wil...de extra pakket moet laten vervallen. Dus ik moet gewoon een keuze maken tussen of Laten verzekeren voor bril/lenzen en extra fisio Of een tand arts verzekering!!! Beiden is niet mogelijk!!!! Echt te gek voor woorden dit....jammer dat ik niet eerder opgepakt heb....volgend jaar naar een ander.


Paola

21 december 2018

Ben zeer tevreden over Anderzorg, al jaren klant bij hun. Ze geven een goede prijs en kwaliteit. Ik heb om de zoveel tijd nieuwe steunzolen en een bril nodig. Zij geven een gulle vergoeding voor dit, vergeleken met andere zorgaanbieders. Elk jaar kijk ik weer of het elders beter is, maar kom toch elke keer weer terug bij Anderzorg.


Niels

13 december 2018

Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.


Zeer slechte zorgverzekering.

13 december 2018

Lees aub mijn ervaring alvorens u bij Anderzorg een verzekering afsluit. Anderzorg misleid zijn clienten. Ze zeggen jet volgende: Basisverzekering + €385 eigen risico = €108. Een hoger eigen risico? Bij elk ziekenhuis & arts. Echter hebben zij met bijna elke kliniek en/of praktijk allemaal contracten met lage budget. Wanneer het najaar is kan men bijna nergens meer terrecht. Waarom? Simpelweg omdat budget bereikt is. ---------------- Ik ben bijna 9 jaar bij anderzorg verzekerd. Dat is omgerekend 108 maanden 108 maanden * €100 (gemiddeld) = €10.800 In 9 jaar tijd dat ik kosten heb gemaakt heb ik dit zelf moetten betalen (eigen risico) Wanneer ik nu afspraak wil maken. Wijzen ze mij de deur. Dit hoort niet. Dit kan niet en dit mag niet!!!!!!


Lvd

6 december 2018

Verzekering is prima maar de extra formulieren maakt dat het onmogelijk is om iets te ontvangen wat wel in de omschrijving staat. Al maanden bezig om iets te ontvangen maar zonder resultaat.