icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van AnderZorg zorgverzekering


AnderZorg zorgverzekering

Totaalscore

138 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
138 reviews

Ramon

14 augustus 2019

Anderzorg is absoluut de goedkoopste zorgverzekeraar maar zorg dat je deze niet nodig hebt. Kreeg medicijnen en de huisarts stuurde me ook door om even bij ziekenhuis in Venlo 2 spuitjes te laten zetten wat 10 minuten duurde en betaalde de hoofdprijs! BAM!!!! 650 EURO voor 2 spuitjes 🤔 en 60 euro medicijnen. Ik had erge pijn in keel en voelde me ziek. Ik moet zeggen zoiets komt bij VGZ niet voor waar ik altijd klant ben geweest en waar ik ben weggegaan voor paar tientjes 🙈


Suzana

9 augustus 2019

Ze zijn agressief racist. Ze luisteren niet naar je.


OGEN ZIJN VAN LEVENSBELANG

13 juli 2019

Als je klanten geen keuze vrijheid meer biedt dan is het risico op machtsmisbruik, korte termijn visie en vriendjespolitiek erg groot.


peter

21 mei 2019

slechte service komen afspraken niet naar je krijgt als digitaal dus ook geen zorg pas, voor een bril kan je alleen maar bij eye wish antwoord van Anderzorg is zo kunnen we de premie laag houden terecht , als je buiten europa gaat reizen geven ze geen E111 formulier af , iedere andere zorgverzekeraar raad dit zelfs aan, behalve Anderzorg, menzis en Hema maar dit is 1 verzekering maatschappij .


Willem

19 april 2019

- de helpdesk heeft mij diverse keren in 2018 tegenstrijdige informatie gegeven.. tegenstrijdig met de uiteindelijke beslissing. - helpdesk meldt dat een machtigings beslissing positief is. 1 dag voor vervolg behandeling draait az de boel om en vergoed niet. - verstrekken van halve (niet volledige) argumentatie waarop afwijzing van vergoeding is gebaseerd. - ondanks dat 3 tandartsen van mening zijn, dat op basis van eerder verstrekte az argumentatie een vergoeding wel gerechtvaardigd zou zijn, verstrekt az nieuwe niet eerder genoemde argumenten om maar niet te hoeven vergoeden. Ik ben al heel lang klant van dit zooitje ongeregeld. Heb nooit veel gedeclareerd. Heb veel aan extra tandarts paket betaald in al die jaren. Maar nu het op vergoeden aankomt geven ze niet thuis en blijkt het helemaal geen anderzorg te zijn maar rotzorg.