icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Reviews van AnderZorg zorgverzekering


AnderZorg zorgverzekering

Totaalscore

102 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
102 reviews

MP

11 december 2017

Goede verzekering, komt ook als beste uit vergelijker independer en consumentenbond op basis van prijs/kwaliteit.


Adriaan

27 november 2017

Goede zorgverzekering. Overzichtelijk, compleet en snelle service. Duidelijke polisvoorwaarden. Tot op heden is alles altijd snel, makkelijk en goed geregeld.


A.J.

29 augustus 2017

Nagenoeg alles gaat elektronisch. Polis via de mail, rekeningen via de App voor declaraties en automatisch incasso voor rekeningen zorg


V.

17 augustus 2017

De site ziet er normaal uit en lijkt op eerste gezicht niks aan de hand. Ook de manier van facturen presenteren ziet er duidelijk uit. Helaas is het bedrijf niet altijd duidelijk over declaraties. Waarbij ik zelf dacht dat ik verzekerd was voor bepaalde kosten op gebied van tanden en orthodontie. Ik betaal zelf extra voor mijn verzekering door een aanvullende verzekering te nemen. Alsnog komt de servicemedewerkster met een argument om een ander verzekering te nemen bij hun die ervoor zorgt dat je wel verzekerd bent voor gehele orthodontie kosten. Ze noemde wel daarbij dat het ging om eerst 1000 euro te betalen en vervolgens heb je recht op een orthodontie. Altijd fijn om te weten achteraf als klant. De medewerkster had ook gelijk want ik had meegekeken. Wat ik echt niet kan tolereren is de manier daarna wordt gehandeld. Ik geef feedback aan hun bedrijf hoe zij de website anders moeten inrichten om zo de informatie beter bekend te maken aan hun klanten. Helaas werd er niet geluisterd!


Adriana

27 juli 2017

Snelle uitbetaling.