icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van AnderZorg zorgverzekering


AnderZorg zorgverzekering

Totaalscore

135 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
135 reviews

peter

21 mei 2019

slechte service komen afspraken niet naar je krijgt als digitaal dus ook geen zorg pas, voor een bril kan je alleen maar bij eye wish antwoord van Anderzorg is zo kunnen we de premie laag houden terecht , als je buiten europa gaat reizen geven ze geen E111 formulier af , iedere andere zorgverzekeraar raad dit zelfs aan, behalve Anderzorg, menzis en Hema maar dit is 1 verzekering maatschappij .


Willem

19 april 2019

- de helpdesk heeft mij diverse keren in 2018 tegenstrijdige informatie gegeven.. tegenstrijdig met de uiteindelijke beslissing. - helpdesk meldt dat een machtigings beslissing positief is. 1 dag voor vervolg behandeling draait az de boel om en vergoed niet. - verstrekken van halve (niet volledige) argumentatie waarop afwijzing van vergoeding is gebaseerd. - ondanks dat 3 tandartsen van mening zijn, dat op basis van eerder verstrekte az argumentatie een vergoeding wel gerechtvaardigd zou zijn, verstrekt az nieuwe niet eerder genoemde argumenten om maar niet te hoeven vergoeden. Ik ben al heel lang klant van dit zooitje ongeregeld. Heb nooit veel gedeclareerd. Heb veel aan extra tandarts paket betaald in al die jaren. Maar nu het op vergoeden aankomt geven ze niet thuis en blijkt het helemaal geen anderzorg te zijn maar rotzorg.


ML

4 april 2019

Ben al een paar jaar bij anderzorg en eigenlijk nooit aanspraak hoeven maken tot dit jaar, ik weet wat mijn polis is dus helaas eigen risico. Maar de telefonische uitleg en de vriendelijkheid van de medewerker was super, ze dacht mee, stuurt me info over wat ik verder kan doen qua aansprakelijkheid enz en uitleg wanneer zei wel gaan betalen dus in mijn ogen heel transparant. Ik kan dus alleen maar lof spreken over anderzorg ook al ben ik de klos vanwege eigen risico, maar als het goed is is iedereen bij een verzekeraar waar zij de dekking krijgen die zij willen.


Melissa

7 maart 2019

Zeer slechte verzekering. Omdat ze de betaling te laat rond hadden kon ik niet overstappen. Echt nooit aan beginnen alleen maar gezeik. Wil je inloggen op je anderzorg kan het natuurlijk ook niet. En natuurlijk verwacht je niet als je net een rekening van ze betaald heb je in het nieuwe jaar meteen nog een rekening van ze krijgen binnen 2 weken. Ik raad dit niemand aan! Voornamelijk niet als je een student bent.


Burak

19 februari 2019

Extreem slechte zorgverzekering. Zo moet je ineens nadat je bent overgestapt het verschil betalen tussen wat de tandarts vraagt en wat jij vergoedt krijgt. Really? Dit is ongehoord. Het is een manier om extra centjes bij elkaar te schrappen. Het mooie is dat dit nergens stond tijdens het afsluiten. Blijkbaar hebben ze het ergens diep in hun website geplaatst. Zielig dit. Doe jezelf een plezier en neem een ander bedrijf zodat je niets van je eigen risico betaald voor een controle bij de tandarts met een aanvullende verzekering