icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van AnderZorg zorgverzekering


AnderZorg zorgverzekering

Totaalscore

118 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
118 reviews

Mootje

18 juli 2018

Medicijnen die ervoor zorgen dat ik geen stoma hoef worden niet vergoedt daar waar andere verzekeraars dit uit coulance wel doen. Ik kan me niet aan de gedachte onttrekken dat ik te duur ben met mijn " mankementen" en Anderzorg zo van mij af wil. Ik kan namelijk niet anders verklaren waarom zij mij liever het ziekenhuis in laten gaan voor een stoma met alle kosten en ellende van dien dan deze medicijnen te betalen. Anderzorg is een onmenselijk bedrijf in mijn ogen hierdoor.


Dick

17 juli 2018

Anderzorg is gewoon volledig ONBETROUWBAAR!!!!!!


Wendy

22 juni 2018

Slechte kwaliteit slechte dekking een echte verzekeraar die overal onderuit wil komen, slechte dienstverlening ik zeg niet doen!


Peter Joustra

15 juni 2018

Al 2 keer discussie gehad met Anderzorg over de aanvullende Tandartsverzekering. Via allerlei kleine lettertjes weten ze het zo te draaien dat ze niets uitkeren. Als consument verlies je je in codes en uitkeringen. Weet u het verschil tussen T43 en M05? Wij niet en zeker niet op voorhand. Echt de allerslechtste verzekering die we ooit hebben gehad. Wij kwamen van Zilveren Kruis en uiteindelijk is die maar 5 per maand duurder. Dom dom dom.


van Hoorn

31 maart 2018

Anderzorg is wel erg snel met het inschakelen van gerechtsdeurwaarders. Dit valt mij vies tegen. een beetje huishoudelijke financiƫle planning is niet mogelijk en ik vind niet dat anderzorg daarmee hun menselijke kant laat zien. Ik de warboel aan facturen denk ik soms, dan betaal ik die met mijn volgende loon, maar als ik een factuur 2 weken laat liggen dan heb ik al meteen een gerechtsdeurwaarders brief. Hierin wordt geschermd met allerlei wetsartikelen waardoor ik mij erg klein vind. Dit is stress die ik juist wil voorkomen. Juist van een zorgverzekering vind ik het niet fijn dat zij niet een menselijke kant hebben en hun klanten willen ont stressen. Iedereen heeft wel eens een factuur die even iets later betaald moet worden. Nu heb ik alleen maar extra kosten en extra stress...