icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van AnderZorg zorgverzekering


AnderZorg zorgverzekering

Totaalscore

112 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
112 reviews

Patrick

12 maart 2018

Al vanaf eind december bezig een onterecht geincasseerd bedag (€800) terug te krijgen, na vele telefoontjes en toezeggingen nog steeds geen geld gezien 1 grote schande heb er geen ander woord voor, is er geen instantie war deze praktijken aan de kaak gesteld kunnen worden????


Hans C.

27 februari 2018

Ik ben verontwaardigd over de manier waarop de brillenvergoeding via de aanvullende "Extra" verzekering per 1 januari 2018 is gewijzigd. Je bent nu verplicht om bij een volslagen onbekende keten (Ace & Tate) met slechts enkele vestigingen in Nederland een bril te kopen als je althans in aanmerking voor een vergoeding wilt komen. Schande!


Vriendelijk geholpen

21 februari 2018

Vandaag gevraagd of Anderzorg mij kan helpen met een zoeken naar een GGZ-instelling. Ik ben zijn naam kwijt, maar ben zeer vriendelijk te woord gestaan door deze meneer. Hij heeft voor mij rondgebeld. Helaas geen antwoord op de vraag kunnen geven, maar complimenten voor deze jongen. Een keer een goed woord i.p.v. alleen mensen die een review schrijven wanneer ze een klacht hebben.


Mn

16 februari 2018

Ben er sinds gisteren achter gekomen dat mijn bril niet meer vergoed word bij mijn opticien en dat ik maar even naar een van de grote steden moet gaan voor een bril wat mij dus extra kosten gaan kosten heb anderzorg hier over gebelt en ze behandelen je gewoon schoftelojk als ik dit eerder geweten had had ik al lang weg geweest bij ze. Ook betaal ik per maand 16 euro extra voor een bril vergoeding die ik nu ook voor lucht betaal en het veranderen kan niet meer of te wel mevrouw sponsers ons maar even een jaar.. Dus voor mensen die denkena


I.J. Veenstra

14 februari 2018

Ik ben inmiddels 3 jaar verzekerd bij Anderzorg. Ik was altijd tevreden met een basispakket plus aanvullende verzekering. Mijn bril ging een aantal weken geleden kapot. Ik dacht dat ik met mijn aanvullende verzekering weer een nieuwe kon uitkiezen. Dat had ik 3 jaar geleden voor het laatst gedaan. Bij de eyewish Groeneveld zei het systeem dat ik 75 euro vergoed zou krijgen. Eenmaal toen ik de bril kwam halen, bleek dat hij toch niet vergoed werd. Wat bleek later: Sinds dit jaar heeft Anderzorg alleen een regeling met Ace&Tate opticiens. Ik woon in de kop van de provincie Groningen. De dichtstbijzijnde winkel is voor mij in Utrecht of Hamburg. Ik zie dus geen kans om daar een bril te kopen. Dit zou voor teveel reiskosten zorgen. Het meest verwarrende van het verhaal is dat de lenzen van Eye wish wel vergoed worden, maar de brillen niet. Ik vind het ronduit belachelijk dat ik voor een landelijke dekking betaal, waar ik geen gebruik van kán maken.