icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van AnderZorg zorgverzekering


AnderZorg zorgverzekering

Totaalscore

139 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
139 reviews

worede

14 november 2019

k ben al jaren bij Anderzorg verzekerd, ik heb nog nooit een probleem gehad. Alles wordt snel verwerkt. Klantenservice is erg vriendelijk en professioneel.


Ramon

14 augustus 2019

Anderzorg is absoluut de goedkoopste zorgverzekeraar maar zorg dat je deze niet nodig hebt. Kreeg medicijnen en de huisarts stuurde me ook door om even bij ziekenhuis in Venlo 2 spuitjes te laten zetten wat 10 minuten duurde en betaalde de hoofdprijs! BAM!!!! 650 EURO voor 2 spuitjes 🤔 en 60 euro medicijnen. Ik had erge pijn in keel en voelde me ziek. Ik moet zeggen zoiets komt bij VGZ niet voor waar ik altijd klant ben geweest en waar ik ben weggegaan voor paar tientjes 🙈


Suzana

9 augustus 2019

Ze zijn agressief racist. Ze luisteren niet naar je.


OGEN ZIJN VAN LEVENSBELANG

13 juli 2019

Als je klanten geen keuze vrijheid meer biedt dan is het risico op machtsmisbruik, korte termijn visie en vriendjespolitiek erg groot.


peter

21 mei 2019

slechte service komen afspraken niet naar je krijgt als digitaal dus ook geen zorg pas, voor een bril kan je alleen maar bij eye wish antwoord van Anderzorg is zo kunnen we de premie laag houden terecht , als je buiten europa gaat reizen geven ze geen E111 formulier af , iedere andere zorgverzekeraar raad dit zelfs aan, behalve Anderzorg, menzis en Hema maar dit is 1 verzekering maatschappij .