icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Overweeg je een AnderZorg zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van AnderZorg. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende AnderZorg-verzekering.

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar stappen de zorgverzekering die het beste bij je past. 

Sluit je een zorgverzekering af via de Zorgvergelijker, dan krijg je van ons een online EHBO-snelcursus cadeau!

Naar de Zorgvergelijker

Zorgvergelijker

Contactgegevens AnderZorg

 • Telefoonnummer:
  (0900) 16 16 160 (€0,20 per gesprek)
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.anderzorg.nl
 • Adres:

  Postbus 1177
  7500 BD Enschede

AnderZorg zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van AnderZorg vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een AnderZorg zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de AnderZorg zorgverzekering.

Over AnderZorg zorgverzekering

AnderZorg staat voor eenvoud en gemak. Zo kun je bij Anderzorg veel zelf online regelen. Via Mijn Anderzorg, de Zorgvinder en de AnderZorg declaratie app heb je zelf inzicht én controle over jouw zorgverzekering. AnderZorg staat voor lage premies. Menzis is goed in het inkopen van goede zorg. Daar profiteren we bij AnderZorg weer van. Het scheelt in de kosten, en op deze wijze ben je wel verzekerd van goede zorg en heb je een optimale keuzevrijheid.