icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een Anderzorg zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Anderzorg. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Anderzorg-verzekering.

Contactgegevens Anderzorg

 • Telefoonnummer:
  088 - 222 44 22
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.anderzorg.nl
 • Adres:

  Postbus 1177
  7500 BD Enschede

Anderzorg zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Anderzorg vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Anderzorg zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over Anderzorg zorgverzekering

Anderzorg staat voor eenvoud en gemak. Zo kun je bij Anderzorg veel zelf online regelen. Via Mijn Anderzorg, de Zorgvinder en de Anderzorg declaratie app heb je zelf inzicht én controle over jouw zorgverzekering. Anderzorg staat voor lage premies. Menzis is goed in het inkopen van goede zorg. Daar profiteren we bij Anderzorg weer van. Het scheelt in de kosten, en op deze wijze ben je wel verzekerd van goede zorg en heb je een optimale keuzevrijheid.