icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van CZ zorgverzekering


CZ zorgverzekering

Totaalscore

273 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
273 reviews

Anoniem

4 juli 2019

Waardeloze zorg verzekering. Ik heb sinds dit jaar een nieuwe verzekering genomen binnen cz met andere vergoedingen dan ik het jaar ervoor had. Nu blijkt dat de declaratie van lenzen gewoon doorgaat met de andere verzekering van vorig jaar ondanks dat deze totaal anders was. Ik krijg dus niets vergoed terwijl ik eerder een medewerker had gesproken en deze had dit niet gemeld.


Sal

18 juni 2019

Worst service ever. Really no customer service. Terrible experience


RL

4 april 2019

vergoeding van medische behandeling wordt niet vergoedt, indien de factuur niet in het Nederlands is of in het engels. Spaans wordt niet geaccepteerd. Dus mensen pas op: CZ mag dit dan wel even erbij vertellen. En let op de specificaties waaraan de factuur moet voldoen. CZ laat dit je niet vooraf weten.


J

9 maart 2019

Slechte service wordt zonder pardon 5x 1 rekening van je geïnd. Wanneer je dit porbeert op te lossen duurt het dagen voordat je reactie krijgt. Zelfs dan wordt er nog geen actie ondernomen


Jolanda

30 januari 2019

Nadat wij een aantal jaar een aanvullende tandartsverzekering heb gehad bij CZ krijgt mijn zoon van toen 10 niet waar hij recht op heeft, na een lelijke val met zijn step waarbij hij een behoorlijke trauma heeft opgelopen aan zijn blijvende gebit. Hierdoor zijn wij diep teleurgesteld in CZ!