icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van CZ zorgverzekering


CZ zorgverzekering

Totaalscore

270 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
270 reviews

J

9 maart 2019

Slechte service wordt zonder pardon 5x 1 rekening van je geïnd. Wanneer je dit porbeert op te lossen duurt het dagen voordat je reactie krijgt. Zelfs dan wordt er nog geen actie ondernomen


Jolanda

30 januari 2019

Nadat wij een aantal jaar een aanvullende tandartsverzekering heb gehad bij CZ krijgt mijn zoon van toen 10 niet waar hij recht op heeft, na een lelijke val met zijn step waarbij hij een behoorlijke trauma heeft opgelopen aan zijn blijvende gebit. Hierdoor zijn wij diep teleurgesteld in CZ!


N—

15 januari 2019

Denk je overgestapt te zijn naar een andere zorgverzekering, worden er maar een paar dingen vergoed. Voor wat heb ik anders een zorgverzekering. Kan ik alles uit me eigen zag betalen omtrent cupping alternatieve geneeswijze.


Snamsalp

29 november 2018

Soms moet je wel erg goed "gebekt" zijn om je gelijk te halen.


A. Theunissen

4 november 2018

Ik schrijf deze review namens mijn vader die klant is bij CZ. Het is november, zorgverzekeraars proberen weer nieuwe klanten te werven. Mijn vader van 88 is klant maar wordt door de verzekeraar flink in de kou gezet. Deze hoogbejaarde cliënt heeft terminaal hartfalen en daaraan gelieerde klachten. Hij heeft 24 uur zorg per etmaal gehad maar deze vorm van zorgverlening is enige maanden geleden stop gezet door de verzekeraar. Sinds deze zomer komt de zorg voor vader neer op zijn kinderen, de mantelzorgers. Tevens komen voor een paar uurtjes per week enkele professionele zorgverleners. Deze helpers betalen we uit eigen middelen. Het contact met CZ verloopt uitermate stroef, alsof we in een emmer stroop vastzitten. Een mantelzorgmakelaar van CZ heeft vorige week geconstateerd dat de afwezigheid van zorg gedurende de nacht een levensbedreigende situatie kan opleveren. Maar verder is er radiostilte vanuit CZ.