icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Reviews van CZ zorgverzekering


CZ zorgverzekering

Totaalscore

17 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
17 reviews

PBA

24 januari 2023

Eind 2022 overgestapt van VGZ naar CZ omdat zij de mogelijkheid hebben 5 fysio behandeling mee te nemen naar een volgend jaar. De eerste kennismaking was zeer negatief. Ik kreeg van mijn arts een medicijn voorgeschreven dat door een apotheek in Bladel werd geleverd waar ik geen enkele relatie mee heb. Mijn arts had aangegeven dat na levering een verpleegkundige zou instrueren hoe ik dit medicijn moet injecteren. Zij gaf ook aan dat het medicijn in de koelkast bewaard moet worden er een klein koeltasje bij zou zitten met een koelelement voor als ik niet thuis zou zijn. Er werd gen koeltasje geleverd en ook zou er geen verpleegkundige komen. Ik moet het doen met een video via een QR-code. De video is Engelstalig! De documentaire die bij de levering zit gaaf ook 2x aan dat ik dit pas mag gebruiken nadat een zorgprofessional dit had gedemonstreerd. De apotheek gaf aan dat met Z alleen digitale zorg is overeengekomen. en ik zelf maar een koeltasje moet kopen.

CZ zegt dat de apotheek wel een verpleegkundige moet inzetten! Een klacht ingediend bij CZ na 2x 45 min in de wacht te hebben gezeten en ik hoor na 5 dagen. Wat een slechte organisatie waar wij z.s.m. weer weg zullen gaan!

Lees meer Lees minder

Tony Williams

20 december 2022

Al jaren klant bij CZ en heb de afgelopen 6 jaar veel met CZ te maken gehad. Mijn inmiddels overleden vrouw was ernstig en ongeneselijk ziek. In die periode hebben we veel steun gehad van CZ. Mijn vrouw als patiënt, o.a. door geneesmiddelen die eigenlijk niet vergoed zouden worden toch te vergoeden. Omdat er geen ander alternatief medicijn was heeft haar internist een brief geschreven naar CZ. Ik heb zelf als mantelzorger veel steun gehad van CZ door o,a, inzet van een mantelzorgmakelaar van CZ. Ik ben CZ echt heel dankbaar voor wat ze voor ons hebben gedaan, en er is geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om over te stappen naar een andere maatschappij.


anouk

19 december 2022

hele slechte klantenservice eerst eens 40 minuten lopen wachten, daarna krijg ik een vrouw aan de lijn die mij verteld dat er bijna 400 zomaar zonder eerst een mailtje gestuurd. Daarna zegt ze is een fout geweest zijn meer mensen die dat ervan af geschreven hebben. Sowieso een dure zorgverzekering en bijna altijd ellende.


M Feijen

12 december 2022

Na telefonisch contact is ons beloofd dat 70 procent van onze ivf behandeling in Duitsland vergoed wordt. Na het indienen van de rekeningen blijken ze met allemaal voorwaarden te komen. Uiteindelijk hebben we ongeveer 1 procent vergoed gekregen.


Hernia patient en mondzorg na ongeval

5 december 2022

Wat is de service SLECHT geworden!!! Voorheen best tevreden geweest, elke maand braaf 500 euro aftikken maar bij serieuze kosten en als je hulp nodig hebt geven ze geen thuis.