! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van CZ zorgverzekering


CZ zorgverzekering

Totaalscore

295 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
295 reviews

Andre

20 oktober 2020

CZ biedt een goed pakket met veel verschillende opties tegen betaalbare prijzen.


Ebro

19 oktober 2020

Mij is meerdere keren voorgehouden dat een hulpmiddel vergoed zou worden echter op het moment van betalen kreeg ik ineens te horen dat het niet voor vergoeding in aanmerking kwam


geschrokken

16 oktober 2020

bij een afhandeling van een nota kwam ik een bedrag tegen van ruim 300.00 euro ,ik schrok hier erg van ik heb het nagezocht omdat er chirurgie achterstond,de laatste keer dat ik een chirurgische ingreep had gehad was in november 2019,nu blijkt na telefonisch contact met CZ dat dit bedrag hoorde bij een telefonisch consult omdat ik wegens de corona niet naar het ziekenhuis kon. Ik heb misschien 10 รก hoogstens 15 minuten met die chirurg gepraat,de persoon die ik aan de telefoon had van de CZ kwam dit bekent voor ,had hier navraag over gedaan en ze mogen dit bedrag rekenen van de Overheid,echt belachelijk. Dit gesprek was met een Bariatrische chirurg,ik ben goed afgevallen maar ze halen gelijk een rib uit je lijf met zo'n bedrag te rekenen.


WvdE

15 oktober 2020

Reclameactie Hans Anders: CZ was de enige verzekering die niet meedeed. Ik moest naar de fysiotherapeut. Die was door alle verzekeringen gecontracteerd. behalve door CZ. Zo werd goedkoop duurkoop. Nooit meer CZ!


-

15 oktober 2020

Vriendelijke helpdesk. Uitbetaling gaat erg snel en is gemakkelijk in te dienen via de App