! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van CZ zorgverzekering


CZ zorgverzekering

Totaalscore

452 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
452 reviews

Stefan

10 januari 2022

Beste CZ, Heel erg bedankt dat jullie deze trouwe client van jullie zo in de steek laten en in de kou zetten. Dankzij jullie wordt ik op onbetaalbare tandartskosten gejaagd. Ik heb nog nooit profijt gehad van de Farce verzekeringen die jullie aanbieden en moet constant geld uit eigen knip betalen. Ik kan nu komend jaar elke dag gaan bedelen en bij de soepbus aansluiten omdat jullie het woordje service en klantvriendelijkheid niet kennen. Ik heb het gevoel dat ik wordt behandeld als een schooier en als nummertje. Als iemand op tijd een aanvraag indient dat hij wordt afgewezen omdat jullie schijt aan mensen met een kleine beurs hebben. Tandarts is voor een normaal persoon met een beperking niet meer te betalen en de verzekeringen zwemmen in het geld! SCHEEFGROEI.


Jan

22 december 2021

Schandalig hoe je hier wordt behandeld. De regering heeft ivm corona de herstelzorg na corona in het leven geroepen. Deze wordt vanuit de basiszorg betaald. Dus bij klachten na corona kun je hierop een beroep doen. Dit las ik bij toeval in de krant. Hierop heb ik CZ gebeld, klopt werd mij verteld. De behandelaar moest hierop op de factuur vermelden, herstelzorg na corona. Dit is gedaan, echter komen ze nu met allerlei aanvullende voorwaarden. Destijds niet door hun verteld. Conclusie wordt dus niets betaald. Wat ik ook nog wil melden, ik werd schandalig behandeld door deze meneer van CZ. Hij liet mij niet uitpraten, hij viel mij telkens in de rede. Ik ben jaren klant geweest bij CZ maar door deze ervaring wil ik met deze zorgverzekeraar niets meer mee te maken hebben. NOOIT GEEN CZ MEER !!!!! DE REGERING MOET DEZE ZORGVERZEKERAARS AANPAKKEN !!! Kan ik ze ook nog ---- sterren geven ????


Stef

16 december 2021

Wat een schandalige verzekering zeg 34 jaar verzekerd wil je ortho voor je kind moet je een jaar wachten voordat het vergoed word!!!!!!! SCHANDE SCHANDE SCHANDE...... UITZONDERINGEN WORDEN NIET GEMAAKT AL BEN JE AL 1000 JAAR DAAR VEZEKERD! MENSEN DENKEN DAT IEDREEN ZO RIJK ALS HET DIRECTEURTJE VAN DE CZ


Don

15 december 2021

Lastig in afhandeling vooral met declaratie s buitenland ben zwaar teleurgesteld


Johan kools

21 november 2021

Ben verzekerd bij cz, bij hun onderdeel Just, heb basisverzekering en aanvullende verzekering gepakt voor 4x fysiotherapeut, heb bij fisio aangegeven, ik ben verzekerd bij cz, die mijnheer zij, ok geen probleem. Achteraf krijg ik van ca rekening van 164euro, te betalen voor fisio, ik heb contact opgenomen met cz, zij zeggen Yust is anders, ik zeg ok als ik bij iemand ga die niet in jullie lijst staat dan vergoeden jullie toch 60 of 70 procent, antwoord was nee. Bij deze denk heel goed na voor je een verzekering neemt bij cz.