! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van CZ zorgverzekering


CZ zorgverzekering

Totaalscore

425 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
425 reviews

Anoniem

17 juni 2021

Schande met Cz verzekering gelukkig ben ik niet verzekerd bij jullie VGZ Rotterdam is de beste verzekering. Op 27 april 2020 stop ik de verzekering en zeg ik wil de aanvraag afsluiten Toen mailen ze mij en zeggen jammer dat u de aanvraag wilt annuleren. Om te annuleren hebben wij je bsn en de reden van afsluiten willen weten...Netjes gemaild. En vandaag dus op 17 juni 2021 komen ze met een bedrag van € 316.19 dat ik moet betalen anders gaan ze me aanmelden als wanbetalers bij de Cak...ik vraag me af is dit wel een manier om geld te verdienen? Dit bericht zal verwijderd worden dan weten jullie maar ik zelf zal het niet verwijderen


Ingrid

1 juni 2021

Wij betalen de hoofdprijs bij CZ, aanvullend verzekerd! Echter kregen wij zojuist van een medewerkster te horen dat de medicatie(die ik al jaren gebruik) niet meer vergoed worden daar ze het goedkoopste middel aan moeten bieden zodat het betaalbaar blijft voor iedereen??? Mijn premie wordt echter wel ieder jaar verhoogd. Bij de apotheek kregen wij te horen dat met name CZ hier altijd moeilijk over doet. In het verleden hebben wij hier ook problemen mee ervaren. Mijn dochter kreeg plotseling een nieuw (goedkoop)merk medicatie voor epilepsie, en wat bleek het wekte bij haar extra toevalletjes op door de hulpmiddelen die in die medicatie verwerkt waren! Jammer dat de CZ beslist over onze gezondheid!!!


anoniem

28 mei 2021

elke maand ik betaal aan de CZ de premie , de eigen risico , de eigen bijdrage en de schulden.


Rohini

11 mei 2021

One of the worst maternity care package. Quality is the lowest


Naweii

30 april 2021

Je moet erg opletten dat je zeker weet dat je verzekerd bent voor je behandelingen. Het kan heel tricky zijn en dan sta je opeens voor een hoge kostenpost zoals ik. Verder totaal geen inlevingsvermogen. Het is een hard bedrijf.