icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van CZ zorgverzekering


CZ zorgverzekering

Totaalscore

278 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
278 reviews

Bouk

12 december 2019

Al vele jaren samen met mijn partner bij CZ verzekerd. Niets dan lof. Snelle service, goede adviezen. Bovendien snelle afhandeling van facturen.


Janny

4 december 2019

Ik heb MSA een zeer ernstige ziekte waarbij hersencellen afsterven. Ik kan steeds minder, eten slikken drinken gaat niet meer. en ook staan en praten gaat niet meer. CZ heeft mij op alle fronten geholpen en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ik laat dir schrijven door mijn man want ik ben daar zelf niet meer toe in staat. Ik heb tot op heden alle voorzieningen en hulpmiddelen vergoed gekregen via CZ. En daarom wil ik ze echt enorm bedanken.


Greet

19 november 2019

Ik geef 2 sterren aan cz omdat ik met geen mogelijkheid contact krijg. Niet per telefoon en niet per WhatsApp. En ik moet gewoon iemand spreken voor overleg. Dit ging altijd heel prettig en vllot bij Cz en was vooral ook een reden waarom ik al jaren bij dit bedrijf verzekerd ben. Niet meer dus! Druk op zoek naar een nieuwe verzekering.


CZ bedankt! ( niet dus...)

9 november 2019

Ik heb sinds 5 oktober 2019 een ontsteking in mijn knie, 31 oktober heeft de orthopeed een afspraak gemaakt voor een MRI scan. Volgens het ziekenhuis zou dit pas op 25 november kunnen. Navraag gedaan bij o.a. een MRI centrum waaruit bleek dat CZ zo weinig vergoedt dat de scan minimaal 28 dagen na aanvraag pas plaats kan vinden, zowel in het ziekenhuis als bij een MRI centrum. (budgetproblemen) Als ik het zelf wil betalen of als ik een bij andere zorgverzekeraar verzekerd was geweest dan kan er al na 4 dagen een MRI scan gemaakt worden..... CZ bedankt dat je mij nog 1 maand langer met slapeloze nachten veroorzaakt door de pijn en zware pijnstillers met allerlei bijwerkingen laat zitten! Zolang je niets meer mankeert dan de standaard dingen zoals een tandartscontrole of 1x in de 2 jaar een bril dan gaat het goed, maar owjee als het wat duurder wordt, dan zijn ze niet thuis. Gelukkig kan ik in december een betere zorgverzekeraar uitzoeken.


Cas

29 oktober 2019

Declaratie indienen is bijna onmogelijk bij CZ. Ik ben al 2 maanden bezig om 2 nota's in te dienen maar het gaat telkens fout binnen CZ. Er stond aangegeven dat de eerste keer declareren via post moest, dit gedaan. 2 weken nader kreeg ik bericht, rekeningen afgehandeld; niet vergoed. Er zou meer informatie in deze mails staan maar er staat alleen eigen bijdrage is. Men zou denken dat je dus niet vergoed krijg maar niks is minder waar. Gebeld; Er zou geen akkoordverklaring bij de post gezeten hebben, echter zat deze er met zekerheid in. Desbetreffende telefoniste gaf aan de akkoordverklaring gevonden te hebben en ermee aan de slag te gaan. 3 weken verder, nog geen reactie of mail ontvangen. Nogmaals gebeld; Er zou helemaal geen akkoordverklaring gevonden zijn terwijl dit telefonisch wel aan mijn verteld is (gesprekken worden opgenomen). Alles opnieuw opsturen en afwachten. weer liep het meerdere keren fout en heb ik CZ 3x moeten bellen voor het rechtgezet werd. wat een opgave..