icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van CZ zorgverzekering


CZ zorgverzekering

Totaalscore

460 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
460 reviews

RS

4 april 2022

Oplichters. Willen niet met klant meewerken. Maken onderlinge afspraken die ze niet nakomen. Per persoon zeggen ze allemaal iets anders. De ene klantenservice medewerker kan wel iets terwijl de ander hetzelfde niet kan en dan zeggen dat het niet waar is dat de andere collega dat wel kon inzien. Goed bezig jullie.


Joost

1 april 2022

Dit is al de 2e keer dat ik een vraag heb over verzekering afgesloten bij CZ en men verwijst mij naar de leverancier van hulpmiddelen. De 2e keer konden 2 telefoniste en een telefoniste van de doorverwezen firma mij niet antwoorden. Toen ik op een ander cijfer drukte kreeg ik wel een telefoniste die mij wilde en kon helpen.


Jeanette

28 maart 2022

Ik krijg geen enkele medewerking om een bepaald medicijn (wat ik al een jaar gebruik ) weer te krijgen. De apotheek wil perse dat ik een ander medicijn gebruik, maar dit geeft bij mij ernstige bijwerkingen, ziekenhuisopname zelfs. Nb is het voor mij goede medicijn nog goedkoper ook. CZ verwijst naar kastje - muur en heeft totaal geen aandacht voor t probleem.


Val

22 februari 2022

Al jaren een hele fijne ervaring bij de CZ. Ook gister weer, moest de klantenservice bellen en kreeg een ontzettend vriendelijke dame aan de telefoon. Ze was behulpzaam en mijn probleem was ook meteen opgelost. Ik ben blij!


ron

17 februari 2022

Goede dag .ik wil even mijn klacht kwijt . Ik heb in december 2021 mijn polis omlaag gezet van basisverzekering naar natura select . Volgens CZ kan dit niet omdat er nog een rekening open stond van een maand ? Volgens mijn bankafschriften had ik alle maanden betaald ,na telefonisch contact gehad te hebben , Werd mij verteld als ik de achterstal betaal zou de premie met terug werkende kracht omlaag gezet worden .Nu heb ik netjes alles betaald en gebeld op 17.02.2022 en gevraag of ze de polis terug gezet hadden .De leuke dame aan de lijn vertelde mij dat dit niet kon ??.ik vind dit gewoon een vreemde zaak het antwoord was het is wettelijk vast gesteld dat dit zoo gebeurd.. Nou mijn vriendin werkt bij VGZ en daar staat het niet in hun contract dat het niet kan ..dus uitkomst CZ zuigt je gewoon leeg en helpt de mensen niet ..volgend jaar dus overstappen naar een andere