icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van CZ zorgverzekering


CZ zorgverzekering

Totaalscore

280 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
280 reviews

slecht gebit

11 februari 2020

Kies nooit voor CZ indien je naar de tandarts wilt. Zelfs met het uitgebreide pakket wordt maar 250 euro per jaar vergoed. Dat is net genoeg om in de tandartsstoel te mogen zitten. Alle verdere tandartskosten moet je daarna nog steeds zelf betalen. Ook bij trouwe klanten werken ze niet mee aan een nette oplossing. De klantenservice legt de schuld bij u. U had een andere zorgaanbieder moeten kiezen, indien u een net gebit wilt.


GF

18 januari 2020

organisatie alleen gebaseerd op profit, onzin dat er werkelijk "induvidueel" gekeken zou worden.


Bouk

12 december 2019

Al vele jaren samen met mijn partner bij CZ verzekerd. Niets dan lof. Snelle service, goede adviezen. Bovendien snelle afhandeling van facturen.


Janny

4 december 2019

Ik heb MSA een zeer ernstige ziekte waarbij hersencellen afsterven. Ik kan steeds minder, eten slikken drinken gaat niet meer. en ook staan en praten gaat niet meer. CZ heeft mij op alle fronten geholpen en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ik laat dir schrijven door mijn man want ik ben daar zelf niet meer toe in staat. Ik heb tot op heden alle voorzieningen en hulpmiddelen vergoed gekregen via CZ. En daarom wil ik ze echt enorm bedanken.


Greet

19 november 2019

Ik geef 2 sterren aan cz omdat ik met geen mogelijkheid contact krijg. Niet per telefoon en niet per WhatsApp. En ik moet gewoon iemand spreken voor overleg. Dit ging altijd heel prettig en vllot bij Cz en was vooral ook een reden waarom ik al jaren bij dit bedrijf verzekerd ben. Niet meer dus! Druk op zoek naar een nieuwe verzekering.