icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een CZ zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van CZ. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende CZ-verzekering.

Contactgegevens CZ

 • Telefoonnummer:
  088 - 555 77 77
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.cz.nl/
 • Adres:

  Postbus 90152
  5000 LD Tilburg

CZ zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van CZ vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een CZ zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over CZ zorgverzekering

U hebt bij CZ de keuze uit verschillende basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Zodat u altijd een pakket kunt vinden dat bij uw situatie en wensen past. Een zorgverzekering van CZ kunt u afsluiten via de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.