icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Reviews van De Friesland Zorgverzekeraar zorgverzekering


De Friesland Zorgverzekeraar zorgverzekering

Totaalscore

127 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
127 reviews

Gea

13 september 2017

Goede en snelle afwikkeling. Op gestelde vragen, een duidelijk antwoord en redelijk met de premie in vergelijking met andere ziektekosten verzekeringen.


Saar

11 september 2017

Twee kinderen op de verzekering zijn te laat verzekerd, terwijl dit netjes is aangegeven. Nu heb ik een boete ontvangen van 800EURO!!. SCHANDELIG. En niemand die helpt.


WP

29 juli 2017

heb geen enkel probleem met de verzekering


moniquevanderharing@gmail.com

28 juli 2017

Ik ben erg blij met de Friesland! Ze zijn erg klantvriendelijk, snel en ze hebben mij met meerdere zaken erg goed geholpen!!


Vera

27 juli 2017

het best mogelijke pakket voor mij en betaalbaar, uitstekend personeel (vriendelijk, deskundig, meedenkend), declaraties worden binnen een paar dagen vergoed. Nadeel: slechts twee paar compressiekousen per 14 maanden (overbelaste bandagist moet telkens nieuwe indicaties schrijven) en sommige aanvragen voor operaties door specialisten worden routinematig afgewezen. Als ik echter met foto's ondersteund schrijf, waarom ik deze operatie echt nodig heb dan wordt snel fiat gegeven. Helaas kan ik (nog?) niet de inlogcode van mijn bank gebruiken die zelfs de belastingdienst accepteert.