! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van De Friesland zorgverzekering


De Friesland zorgverzekering

Totaalscore

194 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
194 reviews

Meijers

27 mei 2021

Vergoed een neusoperatie ivm chronisch verstopte neus niet ondanks dat ik aan alle voorwaarden voor vergoeding voldoe. Ze hebben een extra voorwaarde toegevoegd die niet in de landelijke regels basisverzekering staat maar waar zij zich wel op beroepen. Als ik dit zeg dan krijg ik als antwoord dat er ook niet staat dat de operatie niet door een dierenarts gedaan mag worden maar dat ze dat ook niet goed zouden vinden


jo

18 maart 2021

De friesland werkt met gecontracteerde zorgaanbieders, wanneer ze dit contract niet verlenen wordt dit niet vermeld. Gevolg je gaat gewoon naar de zorgaanbieder waar je al jaren komt, je declareert bij de friesland waarna je een bericht krijgt dat het niet vergoed wordt. Meerdere jaren altijd vergoed en opeens niet meer. Blijkbaar bestaat er geen plicht om dit even te vermelden. Ik ben er wel klaar mee, 1 januari ben ik weg.


Communicatie

2 februari 2021

Goede verzekeraar, maar communicatie en enig oplossend vermogen is ver te zoeken....


Gk

11 januari 2021

Communicatie die tot niets leid. Meerdere niet gespecificeerde bedragen van mijn rekening gehaald. Ik voel mij bestolen. De Friesland weigerd mij te vertellen waarvoor de bedragen zijn afgeschreven.


Jaap

11 januari 2021

Omdat ik bij mijn liesbreukoperatie per se geen kunststof matje geïmplanteerd wilde krijgen, moest ik me laten behandelen in Duitsland, in Cottbus, 785 km van huis. Toen ik met De Friesland belde over de karige vergoeding, voor de operatie, werd me bij wijze van troost door de medewerker aangeraden contact op te nemen met hun vervoersfonds. De dame van het vervoersfonds vertelde me dat ik minimaal een enkele reis moest hebben van 1000 km om voor vergoeding in aanmerking te komen. Oh, wat word je hier toch vrolijk van van dit soort praktijken!!!!!!!