icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bespaar met het Energiecollectief |

Bekijk het aanbod.

Energiecollectief icon

Reviews van De Friesland Zorgverzekeraar zorgverzekering


De Friesland Zorgverzekeraar zorgverzekering

Totaalscore

128 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
128 reviews

Dick

2 november 2017

Vandaag stond een gerechtsdeurwaarder van LAVG bij ons huisadres voor de deur. Met een dagvaarding voor onze dochter, die al 2 jaar in Groningen studeert. Blijkt dat er een eigen risico van E. 32,55 had moet worden betaald, echter deze aanmaningen zijn nooit ontvangen op het adres van mijn dochter, die samenwoonde met een andere persoon in een flat. Direct contact gezocht met De Friesland 'klantenservice' en op een schandalige manier afgewimpeld. Hebben alle gegevens van ons gezin, huisadres, telefoonnummer, gegevens van de werkgever, die in 1x de jaarpremie betaald, echter ze hebben op geen enkele manier getracht contact met ons te zoeken. Al ruim 10 jaar klant, nooit betalingsproblemen. In één woord schandáálig.


Gea

13 september 2017

Goede en snelle afwikkeling. Op gestelde vragen, een duidelijk antwoord en redelijk met de premie in vergelijking met andere ziektekosten verzekeringen.


Saar

11 september 2017

Twee kinderen op de verzekering zijn te laat verzekerd, terwijl dit netjes is aangegeven. Nu heb ik een boete ontvangen van 800EURO!!. SCHANDELIG. En niemand die helpt.


WP

29 juli 2017

heb geen enkel probleem met de verzekering


moniquevanderharing@gmail.com

28 juli 2017

Ik ben erg blij met de Friesland! Ze zijn erg klantvriendelijk, snel en ze hebben mij met meerdere zaken erg goed geholpen!!