icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van DSW zorgverzekering


DSW zorgverzekering

Totaalscore

151 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
151 reviews

Schoute

27 februari 2019

Nu een paar maanden deze verzekering ze hebben valse inlichtingen gegeven bij de aanvraag gehad over de verzekering ben ze nu al zat ben blij als het jaar om is Dan ben ik weg en nooit weer Ik raad iedereens nooit te verzekeren bij dsw


Sam

15 februari 2019

De eerste 2 jaar was het een prima verzekering, problemen begonnen bij mij toen ik een aantal betalingen had gemist. De ene achterstand werd naar een incassobureau gestuurd en de andere naar een ander incassobureau. Met het ene bureau alles geregeld krijg je vervolgens een brief van de ander binnen. Doordat de bureaus niet even snel handelen, spreek je met het ene bureau een maximaal termijnbedrag af en lopen bij de andere de kosten op omdat je aan je max. zit. Dsw erover gebeld en de medewerker wist mij (hoogst onvriendelijk in mijn ogen) te woord te staan en te vertellen dan dsw nou eenmaal werkt met meerdere incassobureau's. Als klant krijg ik daar het gevoel van niet serieus genomen te worden, daarnaast vind ik het een vreemde en omslachtige manier van werken die de klant alleen maar tegen kan werken. Verder handelt dsw in mijn ogen op nog veel meer vlakken onlogisch. De meesten zien de klant als koning, bij dsw krijg ik het gevoel dat zij koning zijn.


anoniem

6 februari 2019

voor de tandarts moet je zo veel zelf betalen (50%) voor de gewone mondhygienst en tandvlees behandelingen. De app is prettig, maar ik zit niet bij een verzekering voor zijn app. Uiteindelijk duurder zo uit dan bij Promovendum


CSil

7 januari 2019

Slechts 1 jaar verzekerd geweest bij DSW en nooit weer. Misleidende informatie op de website, er staan vergoedingen die je niet uitgekeerd krijgt. Toen ik dit navroeg, werd ik heel onbeleefd te woord gestaan door de klantenservice. Ook 1 keer gebeld om een (gedeeltelijke) vergoeding te krijgen voor een behandeling die te maken had met mijn nog ongeboren kind, maar regels zijn regels bij DSW, dus ik kreeg niets. Uiteindelijk heb ik een groot gedeelte van mijn zorgkosten voor 2018 zelf moeten betalen naast mijn premie. Echt nooit meer DSW.


Tiina

2 januari 2019

DSW is echt een topverzekeraar. Ze zijn altijd transparant en in bijna alle gevallen worden behandelingen vergoed. De app is ook super duidelijk en makkelijk in gebruik. Door DSW heb ik nu zowel rechte tanden als een rechte neus. Wanneer je vragen hebt, zijn ze makkelijk te bereiken en je wordt ook goed geholpen.