! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van DSW zorgverzekering


DSW zorgverzekering

Totaalscore

301 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
301 reviews

Jan Willem

16 april 2021

Enorm slechte zorgverzekeraar. Mijn zoon van 19 is hier verzekerd en moet klinisch worden behandeld bij een GGZ instelling. Hij heeft last van paniek aanvallen, angststoornissen, verwaarlozing, depressie, kan zich nergens toe zetten, komt afspraken niet na en is bovendien suicidaal. De behandeling die hij nodig heeft wordt niet vergoed. Ik heb geprobeerd uit te wijken naar andere klinieken maar zelfde verhaal. Contract vroegtijdig beeindigen mag ook niet. Wachten tot januari en hopen dat hij zijn belofte om zich voor een trein te gooien niet waar maakt.


EK

13 april 2021

Na 8 jr bij DSW. Bij buitenlanddeclaraties wisselt het beleid elke keer waar facturen aan moet voldoen en waarbij er standaard een afwijzing is. Op een enkeling na vaak onvriendelijke klantenservice medewerkers die je dan weer doorverwijzen naar een klachtenprocedure, maar geen declaratiebeleid willen doormailen. Declaratiemedewerkers die slecht op de hoogte zijn van de regels. Erg ontransparant ook qua regels. Medisch adviseurs die je declaraties bekijken en standaard lijken af te wijzen. Soms lijkt correspondenties ook niet aan te komen.


Louis

14 januari 2021

DSW heeft misleidende reclame er staat op hun site u kunt bij alle zorg leveranciers terecht ook zonder contract vergoeden wij 100 % van de NZA tarieven alleen als je dan verder door zoekt dan lees je pas dat bvb ggz daarvan uitgezonderd is . Dat had ik dus niet gelezen en krijg dus veel minder vergoed , ik leg dit voor aan Dsw ook omdat ik ivm Corona geen gebruik heb kunnen maken van mijn aanvullende verzekering en mijn knie prothese elke keer is uitgesteld of ze uit coulance toch over willen gaan tot vergoeden maar dat werd afgewezen. Bij DSW word net als bij alle andere verzekeraars niet naar de menselijke maat gekeken ieder jaar is het weer net een tombola wat je vergoed krijgt


Beste keuze tot nu toe

11 januari 2021

Na een aantal andere verzekering blijkt DSW (nu al een paar jaar verzekerd) toch een verademing. Geen poespas, super duidelijke communicatie, je weet waar je aan toe bent. Buitengewoon klantvriendelijk. De uitgangspunten van DSW zijn helder en rechtvaardig. Echt belangrijk: geen preferentiebeleid (gedwongen medicijnwissel).


Maya

21 december 2020

Een prima zorgverzekeraar en goedkooper dan andere verzekeraars. Alles wordt snel en makkelijk geregeld. Bijna alles is vergoedt met AV Top. Het was mijn eerste jaar met DSW en ik ben echt tevereden.