icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van DSW zorgverzekering


DSW zorgverzekering

Totaalscore

156 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
156 reviews

Mary

11 augustus 2019

Aan een kant ben ik positief over DSW omdat ik veel minder hoef te betalen. Aan de andere kant ben ik niet zo te spreken over deze zorgverzekering omdat ik eerst had vernomen dat de fysiotherapeut steunkousen mogen aanmeten. Maar nu we over gestapt zijn naar DSW hebben ze dat weer terug gedraaid. De fabrikant moet per se een afgevaardigde naar een verpleeghuis sturen om de elastische kousen te kunnen aanmeten terwijl ik het juist zo makkelijk had gevonden als de fysiotherapeut dat had kunnen doen. Ik heb lipoedeem en draag om die reden elastische kousen. En als ik nacht kousen of farrow wraps wil proberen moet ik eerst weer naar de huisarts om een verwijzing. Ik vind het in het algemeen al een minpunt dat er geen betere behandel methoden zijn voor lipoedeemers


A.

1 augustus 2019

Slik al meer dan een jaar propranolol van het merk teva. Kreeg ik bij het ophalen van mijn herhaalrecept ineens propranolol van het merk accord. Een aantal nachten amper geslapen. Werkten totaal niet. Navraag gedaan was in opdracht van DSW veranderd. Reden: accord was op dat moment iets goedkoper. Resultaat: een paar dagen totaal op.


Anoniem

10 juli 2019

Geen gezeur, absoluut snelle afhandeling nota’s (binnen een uur)


Linda Jacobs

21 juni 2019

Door allerlei omstandigheden en zwaar weer ben ik achtergeraakt met betalen. Een traject van deurwaarder en wanbetaler CAK tot het gevolg. Na deze onwijs zware periode zelf contact gezocht met DSW om goede afspraken te maken en samen een plan op te zetten om zo snel mogelijk alle weer op de rails te krijgen. Ik heb een paar verschillende mensen gesproken bij de DSW en allemaal hebben ze mij met respect en vriendelijkheid geholpen. Nu de betalingen lopen heb ik gisteren (donderdag) een verzoek tot opschorting ingediend voor mijn status als "wanbetaler", vandaag (vrijdag) 1 dag later dus, al een bevestiging van opschorting. Ze werken hier snel, denken met je mee en hebben, in tegenstelling tot wat ik hier heb gelezen, medeleven voor de persoonlijke situatie. Vaak schrijven mensen een review als ze NIET tevreden zijn. In dit geval wilde ik tijd nemen om juist te melden hoe tevreden ik ben. Erg professioneel! Dank DSW!


Ger Gerrand

19 juni 2019

Presenteren zich als sympathiek maar let op het is een keiharde als het om vergoedingen gaat.