icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van DSW zorgverzekering


DSW zorgverzekering

Totaalscore

162 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
162 reviews

Ze betalen niks

7 juli 2020

DSW betaald gewoon niks. Ik ben aanvullend verzekerd. Moet dagelijks insuline spuiten. Prikmiddelen worden niet vergoed. Pedicure, doorverwijzing internist. Medisch pedicure wordt niet vergoed. Kennelijk betaald DSW liever extra keuringskosten door een podoloog die vervolgens een medisch pedicure aanwijst, na de behandeling stuurt zij de rekening naar de podoloog. De podoloog stuurt een rekening naar DSW, DSW betaald de podoloog en de podoloog betaald de pedicure. Ben ik nou gek, of zijn we hier geld over de balk aan het gooien. Dan zou de helft van de Diabetesvereniging worden betaald. Nou u raad het al. Wordt ook afgewezen. Binnenkort moet ik naar de tandarts. Ik houd mijn hart vast. Een ding is zeker. Volgend jaar ga ik weer naar mijn oude vertrouwde zorgverzekeraar waar ik al jaren zat. Dus politiek. Zeur niet dat we moeten overstappen. Als je tevreden bent, lekker blijven zitten waar je zit.


GG

24 april 2020

Thuiszorg wordt niet vergoed en dat is lastig voor een bejaarde.


Dave

15 april 2020

Verbaasd. De premiebetaling van november 2019 blijkbaar gemist. DSW uit handen gegeven aan de gerechtsdeurwaarder. Andere premiebetaling altijd netjes gegaan, voor en na nov 2019. Vanwege het Corona virus is mijn opdracht als ZZP'er per direct beÃĢindigt waardoor ik in afwachting ben van de overbruggingsuitkering vanuit de gemeente. Gezien deze 'bijstand' noodzakelijk is om te overleven en de maatschappij (gezien Corona) het afkeurt om het land in te gaan en te acquireren brengt deze bijzondere situatie mij in een lastig parket. Contact gezocht met DSW. Antwoord:'Indien een betaling uit handen is gegeven moet dit met de externe schuldeiser geregeld worden'. Contact gezocht met de gerechtsdeurwaarder: 'Betalingsregeling niet mogelijk gezien er een dagvaarding staat gepland. Ik citeer DSW (zie Google). DSW komt voor u op en DSW laat haar rechtsvaardigheid gevoel spreken. Waar ben je dan DSW? In jullie acties blijken de bovenstaande kernwaardes niet waar.


Hans Sleijpen

7 november 2019

Alles netjes verlopen, zoals afrekeningen en de te vergoedde kosten. Nooit problemen


ML

30 oktober 2019

Je zou overal gecontracteerd terecht moeten kunnen (geen naturapolis) maar dat wil nogal eens tegenvallen buiten het Groot-Rotterdamse gebied. En niet-gecontracteerd betaal je meer. Vergoeding van nota's gaat alleen goed als echt alle punten en komma's goed staan. Telefonische bij problemen wordt niet altijd even vriendelijk afgehandeld Je moet bij hen goed letten op de kleine lettertjes: bijvoorbeeld de mondhygienist wordt vergoed, maar echter 1x per jaar 15 minuten.Er is geen enkele mondhygienist die in die tijd je gebit schoon krijgt