icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van DSW zorgverzekering


DSW zorgverzekering

Totaalscore

145 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
145 reviews

Antonetta

4 september 2018

Zeer tevreden met DSW. Snelle en duidelijke afhandeling. Goede polisvoorwaarden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel behandelingen en disciplines worden vergoed, enkele niet. Dat is een bewuste keuze voor wie de polisvoorwaarden leest. En de prijs is daar ook naar. Ik ben zeer tevreden met mijn overstap naar DSW.


Willem

4 september 2017

Dsw voldoet aan alle verwachtingen prima, app is prima, berichten zijn relevant en goed inzicht van de kosten


Brigitte

30 augustus 2017

Ik heb geen aanvullende tandarts verzekering, en toch worden veel kosten van tandarts en mondhygiƫnist vergoed. Ook de afhandeling van declaraties is supersnel, de info over gemaakte kosten is te zien op de site (mijn dsw) en is heel transparant, ook is snel info te vinden over gecontracteerde zorgaanbieders.


anoniem

29 augustus 2017

Uiteindelijk heb ik natuurlijkz el niet goed genoeg gelezen, maar ze doen heel royaal over hoe makkelijk het bij hen allemaal is en dat er zovel gedekt is, maar nu blijkt dat ik die extra kosten voor de aanvullende verzekering gewoon 'kwijt' ben, plus de kosten van de zorgverzkeraars waar ik dit jaar een beroep op moet doen, zoals een mondhygieniste voor de standaard reiniging. Ook een therapeut die met bijna alle verzekraars een contract heeft, heeft deze toevallig niet met DSW. Ik ben per 1 januari zeker weten weer vetrokken. FBTO was achteraf veel beter/.


Wout

29 augustus 2017

Wij zijn zeer tevreden over deze verzekeraar, nooit problemen.