icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een DSW zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van DSW. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende DSW-verzekering.

Contactgegevens DSW

 • Telefoonnummer:
  010 - 246 64 66
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.dsw.nl
 • Adres:

  Postbus 173
  3100 AD Schiedam

DSW zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van DSW vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een DSW zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over DSW zorgverzekering

DSW vindt dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van een hoge kwaliteit. Daarom is DSW Zorgverzekeraar dicht bij de zorg betrokken en participeert DSW in talrijke zorginhoudelijke projecten. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota's uitbetalen. Betrokkenheid bij de zorg en een uitstekende relatie met onze klanten en met de zorgverleners zijn kenmerkend voor DSW.