icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van FBTO zorgverzekering


FBTO zorgverzekering

Totaalscore

146 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
146 reviews

M

26 februari 2019

Ik heb nog nooit zo'n moeizame overstap gehad naar FBTO. Drie maanden lang worden nu al twee verzekeringen afgeschreven, omdat FBTO nog steeds geen bericht heeft gestuurd naar CZ. Elke keer is het nu echt binnen een paar dagen geregeld. Maar ik betaal nu al 3 maanden dubbel. Ik kom hierdoor in grote geldproblemen, maar ze nemen 0 verantwoordelijkheid en zijn niet vriendelijk over de telefoon. Ik zou willen dat ik weer terug kon naar mijn oude verzekering, maar dat kan nu niet meer. Zodra het kan ga ik gelijk terug naar CZ. Die zijn altijd aardig en heb ik nooit problemen mee gehad.


Anoniem

11 februari 2019

Ik had eerder een negatieve review geplaatst over FBTO dat ik mijn nota's uit 2018 in 2019 niet meer kon indienen via de mail nadat ik was overgestapt. Inmiddels heeft FBTO contact met mij gelegd en me laten weten dat nota's niet meer over de e-mail verzonden mogen worden vanwege de privacy wetgeving. In dit geval hebben ze alsnog een uitzondering gemaakt voor me, omdat ik er persoonlijk toestemming voor gaf. Daarmee is het dus alsnog naar tevredenheid opgelost.


Kees

11 februari 2019

Nota onterecht niet vergoed. Klantenservice onbereikbaar.


Anoniem

29 december 2018

Ik vind FBTO heel klantvriendelijk en ze zoeken alles voor je uit. De aanvullende tand module ongeval 1 euro kan ik aanbevelen mocht je een ongeval krijgen en je gebit ligt aan flarden kost dit gauw 10.00 euro. Ook de andere aan uit modules vindt ik doordacht. Kortom duidelijk en betrouwbaar !


J brussel

1 november 2018

Super slecht tewoord gestaan door een medewerker, heel ongeinterreseert super traag van begrip. Wil totaal geen moeite doen om je antwoorden te verduidelijken. Klantenservice scoort ze minder dan een 1.