icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Reviews van FBTO zorgverzekering


FBTO zorgverzekering

Totaalscore

135 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
135 reviews

Joyce

11 augustus 2017

Vorig jaar heb ik een auto ongeluk gehad en op dat moment had ik op mijn zorgverzekering een module ongelukken aanstaan, op dit moment al sinds begin juni bezig om dit dan ook uitbetaald te krijgen. Deze week al 3x gebeld en elke keer krijg je te horen dat je binnen 2 dagen word terug gebeld en dit gebeurd dus absoluut niet. Met incasseren is Fbto heel goed maar uitbetalen kunnen ze waarschijnlijk niet, erg jammer.


HJ te A'dam

29 juli 2017

Zorgverzekeraars dienen de ziektekosten in de hand te houden t.b.v. zichzelf, klanten, en maatschappijen. Ik heb FBTO meermalen gevraagd om zorgaanbieder met beste prijs/kwaliteit, kunnen en willen ze blijkbaar helemaal niets mee, FBTO doet bijzonder weinig merkbaars aan meer transparantie en lagere zorg, ik krijg eigen risico nota's voor relatief simpele diensten waarvoor ze blijkbaar absurd hoge kostendeclaraties accepteren. Fout, fout, fout.....


R.R.

27 juli 2017

Mij werd door de reumatoloog psychosomatische fysiotherapie geadviseerd. Mijn man heeft, voor ik ergens aan begon, eerst maar eens telefonisch contact opgenomen met FBTO over de vergoeding van dit soort therapie; bij een bepaald therapeute in het bijzonder. Daar werd, na zorgvuldig en langdurig intern overleg, ons telefonisch verzekerd dat deze therapie volledig vergoed zou worden. Zwart op wit was niet nodig, want de polis was maar op één manier uit te leggen! De therapie sloeg enorm aan! Maar tot onze grote schrik werd er na een tijdje maar 1/3e vergoed! Het is opgelopen tot aan de directie, maar omdat wij niet kunnen bewijzen dat deze mevrouw ons, samen met haar afdeling, dit advies heeft gegeven ('wij leggen nou eenmaal niets vast') hebben we pech en mag ik niet verder. FBTO kan dus van alles beloven en toezeggen, maar er is nooit een garantie dat er ook op wordt gehandeld. Doodeng!


Koning

26 juli 2017

Duidelijk, informatief en makkelijk te bereiken.


Case

26 juli 2017

Nooit problemen, aanvragen worden snel afgehandeld.