icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van FBTO zorgverzekering


FBTO zorgverzekering

Totaalscore

23 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
23 reviews

Blinde duif

6 november 2023

Altijd goed gehad. Nu is de digitalisering doorgeslagen. Ik kan geeneens meer een medewerker aan te telefoon krijgen. Dit zorgt ervoor dat ze niet meer voldoen aan de wettelijke toegankelijkheid.


Frans B

6 november 2023

Diabetes hulpmiddelen vallen onder de basisverzekering. Dien een factuur in. Afgewezen. Reden: We hebben geen contact met deze apothekers organisatie. Kijk op de website. Contract loopt tot en met 2024 met deze apothekers. Wie belazerd hier nu wie? Moet ik zelf alles nakijken waar je recht op hebt en dan geldt er een maximale vergoeding per drie maanden, wat voor alle zorgverzekeraars van toepassing is. Maar dat FBTO dat zelf niet weet, weet ik het wel. Volgend jaar een andere verzekeraar.


Bert

16 juni 2023

Nota van zorg op vakantie wordt NIET vergoed omdat deze niet voldoende gespecificeerd was! Ik betaalde op Kreta 290€ voor diverse onderzoeken en ontving een keurige nota. Die diende ik in bij FBTO en verwachtte daarmee geen problemen. Echter deze werd niet vergoed omdat per afzonderlijke behandelingen de prijs niet gespecificeerd stond ( urine onderzoek , bloedonderzoek , echo ) Echt muggenzifterij om maar niet te hoeven vergoeden.! Zodra ik weg kan bij FBTO vertrek ik dan ook onmiddellijk en voor mij nooit mee FBTO! Afrader!!!!!!


mapill

6 juni 2023

Ze zijn niet in staat om de meest simpele dingen van een autoverzekering zoals uit- en inschrijven te verwerken. Met de zorgverzekering ziet het er ook niet beter uit. Ze verkopen een aanvullende vakantieverzekering maar weigeren met belachelijke argumenten te betalen bij schade.


John

5 mei 2023

Niet te bereiken ( ook niet na 20 min. aan de lijn) Komt belafspraak niet na. Ik heb nog geen claims ingediend maar met deze nalatigheid wat betreft communiceren (ik belde omdat er een vreemde persoon op mijn welkomsscherm van fbto app stond) is mijn 1e contact ervaring niet goed