icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van FBTO zorgverzekering


FBTO zorgverzekering

Totaalscore

142 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
142 reviews

J brussel

1 november 2018

Super slecht tewoord gestaan door een medewerker, heel ongeinterreseert super traag van begrip. Wil totaal geen moeite doen om je antwoorden te verduidelijken. Klantenservice scoort ze minder dan een 1.


frank

14 oktober 2018

FBTO als zorgverzekeraar is prima,maar sinds dit jaar is de communicatie via mijn FBTO,gekoppeld aan een emailadres. En daar zit nou juist het probleem. Per account is er een verschillend email adres nodig,terwijl wij als gezin er met 1 werken. ieder gezinslid moet dus een eigen email account aanmaken en die dus ook in de gaten houden vanwege rekeningen van het eigen risico. Waarschijnlijk gebeurd dit niet omdat het emailadres nergens anders voor gebruikt word,met als gevolg betalingsachterstanden of incasso,s. mijn ouders van 80 jaar gebruiken nooit hun e mail,maar zijn wel afhankelijk van zorg. zeer slecht van FBTO....totaal niet gebruiksvriendelijk.


Fbto ,administratie totaal niet op orde

22 juni 2018

Je kan slecht inloggen in je omgeving Je krijgt iets terug geboekt en daarna moet je terug betalen en als je niet doet komen er incassokosten bovenop en heel veel ook. Zij verdienen daarop en je kan er zelf niets aan doen als ze wat terug boeken en daarover niet informeren. Ze misbruiken die manier om zo toch aan meer geld te komen


Hendrik

19 februari 2018

Omdat we voor onze wereldreis van 12 maanden goed verzekerd wilden zijn, hebben we alles bij de FBTO ondergebracht. Tijdens onze reis hebben we verschillende persoonlijke en materiƫle ongevallen gehad. Dit varieerde van geannuleerde vluchten, tot een defecte laptop en een behandeling in het ziekenhuis. In alle gevallen heeft de FBTO ons in de kou laten staan. Wij zijn hiervan erg geschrokken en hebben we ons de rest van de reis niet veilig gevoeld. Mijn advies is om niet een verzekering bij de FBTO af te sluiten maar op zoek te gaan naar een partij die daadwerkelijk is ingesteld op lange en verre reizen.


RC

23 januari 2018

Ze reageren niet op mijn brieven! Wilde opzeggen en zou andere verzekering regelen maar ze hielden dit tegen terwijl ik juist teveel had betaald! Ze vragen hoge premies en nog moet je veel zelf betalen. Ik ga nooit naar de dokter alleen naar mondhygieniste en daar moet ik voor betalen, ik kan dus net zo goed geen verzekering nemen..ook vele malen gebeld maar ook daar geen doorgang! Ze willen je gewoon niet Afstaan aan andere maatschappij omdat ik geen kosten heb maar wel hoog verzeker