icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van FBTO zorgverzekering


FBTO zorgverzekering

Totaalscore

150 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
150 reviews

A.M.

16 juli 2019

Nam contact op met de klantenservice om een Engelse Verklaring te krijgen voor de reis die ik binnenkort ga maken. Had hiervoor de module Zorg in het Buitenland aan gezet, maar die gaat pas vanaf de eerste van de volgende maand in, terwijl ik de verklaring eind deze maand nog nodig heb. Heb alle benodigde informatie gekregen, waaruit bleek dat een reisverzekering afsluiten een slimmere zet zou zijn. Meneer heeft mij door het hele proces gelopen, voor mij de verzekering afgesloten en ook alvast de modules die ik na mijn reis niet meer nodig zou hebben uit gezet vanaf begin september, zodat ik niet onnodig extra zou blijven betalen. Heeft de verklaring met spoed voor mij aangevraagd en zelfs de zorg-module uitgezet, ook al zou dat normaal pas op 1 januari 2020 kunnen. De verklaring zat vijf minuten later al in m'n inbox. Wat een top service!


Frits

7 juni 2019

Ik krijg precies at ik gekozen heb. Alles kan ik makkelijk online regelen. Maar wilde toch even bellen voor de zekerheid. Ze keken even met me mee en alles was snel geregeld.


Anoniem

8 mei 2019

- Extreem klantonvriendelijk en geen zeer slecht informatie voorziening.


arjan

28 maart 2019

Eeen simpel probleem duurt al 100 emails en uren telefoon gesprekken in 3 maanden


M

26 februari 2019

Ik heb nog nooit zo'n moeizame overstap gehad naar FBTO. Drie maanden lang worden nu al twee verzekeringen afgeschreven, omdat FBTO nog steeds geen bericht heeft gestuurd naar CZ. Elke keer is het nu echt binnen een paar dagen geregeld. Maar ik betaal nu al 3 maanden dubbel. Ik kom hierdoor in grote geldproblemen, maar ze nemen 0 verantwoordelijkheid en zijn niet vriendelijk over de telefoon. Ik zou willen dat ik weer terug kon naar mijn oude verzekering, maar dat kan nu niet meer. Zodra het kan ga ik gelijk terug naar CZ. Die zijn altijd aardig en heb ik nooit problemen mee gehad.