icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van FBTO zorgverzekering


FBTO zorgverzekering

Totaalscore

154 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
154 reviews

anoniem

17 februari 2020

Niet alles is altijd goed en helder. Maar mijn ervaring met de klantenservice is erg goed. Dat is belangrijk. Naast het feit dat ik altijd goed te woord gestaan wordt, heb ik laatst bij een motor ongeluk in het buitenland gebruik moeten maken van een aanvullende module. Vanuit het buitenland, midden in de nacht in Nederlandse tijd belde ik op om te vragen of ik gedekt was. Ik belde de alarmcentrale, en werd wel in de wacht gezet voor 4 minuten. Echter, ik werd hierna ontzettend vriendelijk, rustig en effectief behandeld en ze hebben gelijk met het locale ziekenhuis gecommuniceerd om mijn operatie dezelfde dag nog door te laten gaan. Al met al heel tevreden over de reactie. Echter de wachttijd en onduidelijkheid van de app (waar ik niet kon checken of ik gedekt was) waren minpunten. Toch, met dank aan de zorgverzekering heb ik een geslaagde operatie gehad en kan ik binnenkort weer normaal over straat. De persoon aan de lijn was er om me te helpen.


anoniem

24 januari 2020

ik heb sins dit jaar een nieuwe zorg verzekering bij fbto. nu werk mijn premie 2 x afgeschreven van mij rekening. dit is niet terecht volgens mij, ik heb contact opgenomen en werd van het kastje naar de muur gestuurd. uiteindelijk blijkt dat je vooruit moet betalen maar zij hebben mij niks daar over laten weten. dit staat blijkbaar in de polis (die ik niet heb gelezen om dat het 20 a4tjes zijn met een lettertype voormaat 8). dus ik heb eindelijk iemand aan de telefoon die mij dat wist te vertellen, waarop ik vraag: dus december 2020 hoef ik dus niet meer tebetalen waar op hun zeggen: nee dat moet wel voor januari 2021 . ik ben niet van plan klant te blijven en wil dus ook niet dat ze dit afschrijven. toen ik mijn verhaal had gedaan werd ik heel bod en onvriendelijk teword gestaan. ik vind dit niet eerlijk en onterecht en zal iedereen afraden om een zoorgverzekering af te sluiten bij fbto.


TBR

14 oktober 2019

Dit is geen verzekering, er wordt gewoon niets vergoedt! Betaal je bijv. 120€ (p.j) voor een aanvullende verzekering, dan is dat ook meteen het maximale bedrag wat er wordt vergoed.


Nico

11 september 2019

Een aanvullende tandarts verzekering tot € 200. euro, de rekening is minder dan de helft, maar ze willen € 22. niet betalen.


Hans

30 juli 2019

Mijn zoon had om gezondsheidredenen een klik gebit nodig. Had geen tandartsverzekering meer door schuld van bewindsvoering. De tandarts is niet aangesloten bij het landelijk systeem. Mijn zoon heeft geapt met fbto en daar werd duidelijk verteld als het om gezondsheidredenen gaat het vergoed werd. Dus heeft hij een kliksysteem laten plaatsen, met de veronderstelling dat het vergoed werd. Maar nee hhor als het op betalen aankomt verschuilen ze zich achter , hebben wij niet zo gezegd en hij heeft geen tandarts verzekering. Heb een klacht ingediend, maar kreeg een mail terug, het leek wel alsof hij het uit eigen zak moest betalen, maar ik zag het helemaal verkeerd. Er was niks beloofd en mijn zoon wist het dus. De behandelende tandarts heeft zelf 2 keer kontakt met fbto gehad, en ook hem werd verteld dat als het om gezondsheidredenen ging hij het vergoed kreeg. Maar nee hoor. Je krijgt het niet.