icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van FBTO zorgverzekering


FBTO zorgverzekering

Totaalscore

158 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
158 reviews

S. Fontein

10 juni 2020

Zeer slechte ervaringen met de zorgverzekering van FBTO. Zorgdeclaraties worden afgewezen, zelfs na dokter verklaringen t.b.v. een bril. De manier waarop de klantenservice je te woord staat is ronduit asociaal en zeer klant onvriendelijk. Volgend jaar voor ons een andere zorgverzekeraar.


M.C.T.

31 mei 2020

In het algemeen tevreden over deze zorgverzekeraar. Echter onlangs meegemaakt dat een medewerker aan mijn specialist vertelde dat ik onvoldoende verzekerd zou zijn. De specialist had een vraag gesteld over vergoeding van een pijnbehandeling. Volgens de medewerker zou ik daarvoor aanvullend verzekerd moeten zijn. Dit is echter volstrekte onzin. Wanneer een zenuwbehandeling in aanmerking komt voor vergoeding, valt dat gewoon onder basisverzekering. Ik ben heel boos dat ik hierdoor als een soort onnozel wicht ben weggezet richting specialist.


Anoniem

15 april 2020

geeft geen gehoor als je schade heb verwijst dan naar de uitbundige polis voorwaarde waar schijnbaar altijd wel iets van toepassing is met deze omschrijving Het gaat om de annulering reisverzekering. Mocht je ontslagen worden door je werkgever misschien wil hij of zij je graag kwijt, ook als je op staande voet wordt ontslagen. Dan krijg je niets terug van de FBTO OMDAT DEZE REGEL IN DE VOORWAARDE STAAT: Als u de schade met opzet heeft veroorzaakt of als de schade uw schuld was Deed u iets wel of juist niet met de bedoeling om schade te veroorzaken? Of wist u zeker dat hier schade door zou ontstaan? Dan betalen we niet. We betalen ook niet als u grove schuld heeft aan de schade. Dus met andere woorden, deze optie kunnen ze overal voor gebruiken om maar niet te hoeven uit te betalen. Ik heb deze gelijk opgezegd, en neem weer een annulering verzekering bij de reis die ik boek. P.s het reisbureau had wel alles terugbetaald, als ik dit gewoon bij de reis had afgesloten.


Jeffrey

17 maart 2020

Slechtste service ooit.. een hele sneaky beleid.. ik krijg een dienstbevel met dat ik niet op vakantie kan gaan wegens nationale veiligheid anders volgt er een boete en tevens ontslag.. oplossing van fbto bij een reisverzekering. Algemene voorwaarden U wordt ontslagen U wordt ontslagen zonder dat u dat wilt. Dit is niet uw schuld. Dit geldt niet als uw arbeidscontract op het afgesproken tijdstip afloopt. Hierbij word gezegd "jij maakt de keus om te reizen, je kan ook kiezen om niet gaan en die 2500 te laten.. Dus al ik een dienstbevel krijg om dit land te beschermen is dat een keus of ik ontslagen wil worden met sancties Tip: nooit verzekeren hier je kan beter je reis om boeken bij je vliegmaatschappij +-€75 nog goedkoper ook..


anoniem

17 februari 2020

Niet alles is altijd goed en helder. Maar mijn ervaring met de klantenservice is erg goed. Dat is belangrijk. Naast het feit dat ik altijd goed te woord gestaan wordt, heb ik laatst bij een motor ongeluk in het buitenland gebruik moeten maken van een aanvullende module. Vanuit het buitenland, midden in de nacht in Nederlandse tijd belde ik op om te vragen of ik gedekt was. Ik belde de alarmcentrale, en werd wel in de wacht gezet voor 4 minuten. Echter, ik werd hierna ontzettend vriendelijk, rustig en effectief behandeld en ze hebben gelijk met het locale ziekenhuis gecommuniceerd om mijn operatie dezelfde dag nog door te laten gaan. Al met al heel tevreden over de reactie. Echter de wachttijd en onduidelijkheid van de app (waar ik niet kon checken of ik gedekt was) waren minpunten. Toch, met dank aan de zorgverzekering heb ik een geslaagde operatie gehad en kan ik binnenkort weer normaal over straat. De persoon aan de lijn was er om me te helpen.