icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een FBTO zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van FBTO. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende FBTO-verzekering.

Contactgegevens FBTO

 • Telefoonnummer:
  058 - 234 56 78
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.fbto.nl/
 • Adres:

  Postbus 318
  8901 BC Leeuwarden

FBTO zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van FBTO vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een FBTO zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over FBTO zorgverzekering

FBTO bestaat sinds 1956 en is een van de grootste internetverzekeraars van Nederland met ruim 850.000 klanten. FBTO streeft naar eenvoudige verzekeringsoplossingen voor particulieren en staat ook via social media en apps met klanten in contact.

De verzekeraar is onderdeel van Achmea, de grootste verzekeringsgroep in Nederland, evenals Interpolis, Zilveren Kruis Achmea en Avero Achmea.

FBTO biedt particuliere verzekeringen aan voor de auto, zorg, rechtsbijstand, aansprakelijkheid, ongevallen, overlijdensrisico, wonen, reizen, aanhangwagen, inboedel, boot, buitenshuis, annulering, motor, opstal en huisdieren.