! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van FBTO zorgverzekering


FBTO zorgverzekering

Totaalscore

199 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
199 reviews

Sharif

9 juli 2021

Net gesproken met Barbara van FBTO. Leuke vrouw aan de telefoon kan zich goed plaatsen in de situatie van de klant en heeft het talent om mensen een gerust gevoel te geven bij "enge zaken". Legt de zaken heel transparant uit en komt altijd met alternatieven. Barbara ik hoop dat je dit gaat lezen, want credit is given, where credit is due. Keep up the good work!


Michiel

27 mei 2021

Na meer dan 12 jaar klant te zijn geweest met zo'n beetje alle mogelijke verzekeringen heeft FBTO eenzijdig besloten mijn opstal verzekering op te zeggen nadat ik contact zocht voor een polis opgave. Reden: ik woon als expat tijdelijk in het buitenland. Dat was bekend toen ik in 2018 voor mijn werk naar Azie werd uitgezonden en dat was destijds geen probleem. Ik heb dat keurig doorgegeven en nu wordt er opeens als donderslag bij heldere hemel gezegd dat de voorwaarden zijn gewijzigd en derhalve mijn verzekering per direct wordt opgezegd. Altijd netjes mijn premie betaald, nooit schade geclaimd, keurig mijn situatie gemeld en overlegd en nu dit. Ik heb er geen wooorden voor en vind het ronduit schandalig. Ik wens iedereen die dit leest een betere verzekeraar toe. Voor mij NOOIT MEER FBTO.


FBTO super hulp!!

30 maart 2021

Zowel mw. Ouwerkerk van FBTO als de rechtsbijstand-hulp hebben ons buitengewoon vriendelijk en adequaat geholpen. Complimenten voor hun vriendelijke werkwijze👍


Kim

11 februari 2021

Super goede zorgverzekeraar , bieden een luisterend oor indien nodig en helpen je als je er niet meer uit komt! De hulp van de medewerkers ervaar ik als zeer prettig en deskundig


Old school insurance company

19 januari 2021

Highly unprofessional and irresponsible staff when it comes to processing the claims. My claim is open for more than 4 months now, every time they ask for different things. Making excuses due to Corona rules and not showing any consideration towards unsafe situation for kids due to broken sink etc. I regret to use their services.