icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een HEMA zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van HEMA. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende HEMA-verzekering.

Contactgegevens HEMA

 • Telefoonnummer:
  088-222 41 14
 • Website:
  https://verzekeringen.hema.nl/zorgverzekering
 • Adres:

  NDSM-straat 10
  1033 SB Amsterdam

HEMA zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van HEMA vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een HEMA zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over HEMA zorgverzekering

Hema bestaat sinds 1926 als onderdeel van de Bijenkorf. Het warenhuis richt zich op de consumentenmarkt, inmiddels onder de vleugels van het Britse bedrijf Lion Capital. Klanten kunnen zorgpolissen alleen online afsluiten en regelen vervolgens alles zelf, zoals wijzigen en opzeggen (dagelijks mogelijk).