icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van HEMA zorgverzekering


HEMA zorgverzekering

Totaalscore

3 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
3 reviews

Anton

12 december 2017

HEMA/Menzis sloeg mij doodleuk aan voor €280 voor een simpel lever-echogram waar andere verzekeraars gemiddeld €83 voor rekenen. De achterliggende redenatie (waar behoorlijk ontwijkend over wordt gedaan) komt er op neer dat ze dit van de overheid mogen doen, en het dus lekker ook doen. Of het laakbaar en netjes is interesseert ze geen fluit. Het laatste woord is over deze kwestie nog niet gezegd. Ik stap naar de rechter en eis dat ze hun behoorlijk onfrisse verhaal publiekelijk nog eens uit de doeken doen. In het kort: HEMA/Menzis is dus bepaald geen aanrader.


Ria

30 november 2016

Wij zijn 2 jaar aangesloten bij de HEMA en dit tot voller tevredenheid. Declaraties makkelijk in te dienen en worden snel uitbetaald. Telefonisch overleg i.v.m. behandeling in het buitenland is vlot en goed verlopen. Wij vinden de HEMA-verzekering een aanrader, ook al is de premie hoger.


trea

5 november 2015

Word zomaar geld van je rekeing gehaald en als je beld en je wilt graag weten waarom krijg je te horen u heeft een nota gehad.. terwijl het niet zo is.. ben allang over eigen risico heen, maar met maar betalen, en als je hier naar vraagt word gezegt zit niet in pakket terwijl longarts en apotheek zegt van wel...