icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Reviews van Interpolis zorgverzekering


Interpolis zorgverzekering

Totaalscore

7 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
7 reviews

Tova

27 januari 2023

Misschien niet de goedkoopste maar nog nooit problemen gehad. Altijd goed behandeld. Al vele jaren klant.


John

17 januari 2023

Ik ben al jaren aangesloten bij Interpolis en was zeer tevreden. Afhandeling van schades is goed, je moet alleen engelen geduld hebben om telefonisch contact te krijgen. Ik wilde namelijk een schademelding annuleren. De site geeft aan dat dit alleen telefonisch kan. Telefonisch werd aangegeven dat de wachttijd 5 tot 10 minuten zou duren. Echter na 25 min stond ik nog steeds in de wacht. Vervolgens heb ik de tussenpersoon (Rabobank) gebeld en daar mijn annulering doorgegeven en vervolgens een klacht ook daar neergelegd. Ook kan ik mijn producten die ik bij Interpolis heb afgesloten niet op mijn interpolis terug vinden. Deze geeft aan dat ik die niet heb, terwijl ik wel mijn schademeldingen kan bekijken. Op de vraag of ik deze dienstverlener zou aanbevelen, zeg ik: Ja,qua afhandeling en service Nee, vwb de bereikbaarheid.


TP

12 januari 2023

Is een van de duurdere verzekeraars. Zijn echter niet flexibel en hun afhandeling bij een klacht is erg klantonvriendelijk. Niet netjes.


Huib

30 december 2022

Ondanks pechhulp verzekerd, dekking niet gekregen omdat roadguard werd ingeschakeld welke van Achema is. Net als Interpolis welke ook van Achema is. Interpolis probeert alle mazen in het contract te vergroten en op deze wijze de klant kapot te maken zodat er zoveel mogelijk winst gemaakt kan worden op je maandelijkse verzekering. Tevens 2 uur aan de lijn gehangen door extreem slechte klantenservice.


Ouwe

22 november 2022

Ik ben al wel 15 jaar bij deze verzekering. Telefonisch ? ik vind ze prima en attent