icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Interpolis zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
interpolis-zorgactief

Overweeg je een Interpolis zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Interpolis. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Interpolis-verzekering.

Contactgegevens Interpolis

 • Telefoonnummer:
  013 - 462 20 25
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.interpolis.nl/
 • Adres:

  Postbus 90106
  5000 LA Tilburg

Interpolis zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Interpolis vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Interpolis zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over Interpolis zorgverzekering

Onze gezondheid is ons kostbaarste bezit. Onbetaalbaar dus. Maar zorgverzekeringen moeten wel betaalbaar zijn én blijven. Daarom gaat Interpolis zorgverzekeringen glashelder maken. We zullen u bijvoorbeeld laten zien wat er komt kijken bij een ziekenhuisopname in het buitenland. Of wat de kosten zijn van een nieuwe bril. Dan kunt u straks makkelijker kiezen wat u verzekert. En vooral: wat niet. Want alles verzekeren is geen oplossing. Soms kunt u namelijk beter sparen.