icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een IZA zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van IZA. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende IZA-verzekering.

Contactgegevens IZA

 • Telefoonnummer:
  0900 - 80 36
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.iza.nl/
 • Adres:

  Postbus 25030
  5600 RS Eindhoven

IZA zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van IZA vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een IZA zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over IZA zorgverzekering

IZA is al meer dan 70 jaar de zorgverzekeraar voor werknemers in de publieke sector. Zoals voor medewerkers bij de gemeente of het waterschap. Sinds 2004 valt IZA onder de coöperatie VGZ.