icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering


IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering

Totaalscore

114 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
114 reviews

Jeroen

4 september 2019

Zeer slechte zorgverzekeraar. Ik ontving een factuur zonder verdere specificatie. Op de site en in de app stond dat ik geen openstaande facturen had. Ik diende hier een klacht over in. Vervolgens kreeg ik een standaard antwoord dat mijn klacht geen klacht was en niet in behandeling kon worden genomen. Ik zou hier niet snel opnieuw een verzekering afsluiten.


P. K. te Hilversum

26 juni 2019

Klantenservice is totaal onbereikbaar. Klacht ingediend over onterecht niet vergoede onderdelen van een tandartsnota via het daarvoor bestemde webformulier, volgt er een standaard reply met de mededeling dat dit geen klacht is en dat je je antwoord maar op de website moet zoeken bij de FAQ. Complete nepperij natuurlijk. Als ze het daarvan moeten hebben (mensen die premie betalen en die vervolgens niet vergoeden waar ze recht op hebben), dan is het wel heel triest gesteld. Absolute afrader!


Nina

21 juni 2019

Slechte service. Ze luisteren niet en de nota's zijn onoverzichtelijk. Ze zijn aan de telefoon snel geïrriteerd. Ik ben er absoluut ontevreden over en wil er zo snel mogelijk weg!! Tevens laten ze je teveel betalen door nota's te sturen die niet kloppen en slordig worden afgehandeld.


Ro

1 juni 2019

Facturen zijn heel moeilijk te zien of deze wel of niet betaald zijn. Verder lijkt het dat je om de twee weken een nieuwe zorgverzekeringsfactuur moet betalen. Geen aanrader deze zorgverzekering


Jan

30 mei 2019

Vakantieverzekering voor medische kosten buitenland afgesloten. Kreeg ongeval in Florida en moest naar de spoedeisende hulp van een ziekenhuis.Kosten 6400 USA dollars. Na de vakantie nota bij IZZ gedeclareerd. Zij betaalden pas na zes maanden. Als reden voor hun late betaling gaven zij op dat zij deze verzekering bij Allianz hadden herverzekerd en dat die traag met betalen was. Mijn reactie was dat ik niets met Allianz te maken had. Ik was immers bij IZZ verzekerd! Toen was het stil aan de andere kant van de telefoon. Had ondertussen wel diverse aanmaningen van dat ziekenhuis ontvangen en daar schaamde ik mij voor.