icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van IZZ zorgverzekering


IZZ zorgverzekering

Totaalscore

170 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
170 reviews

Jan

6 april 2022

Zeeeeer slecht! Heel duur en krijg veel niet vergoed ondanks de duurste verzekering. Inderdaad voor de zorg…. Zorgmedewerkers horen blijkbaar slecht vergoed te worden wanten die werken zich al een ongeluk…. Bij navraag medicatie opzoeken kon niet … werd belerend toegesproken alsof ik een kleuter ben….


Metin Kurt

7 maart 2022

Klantonvriendelijk en slechte service Een chiropractische onkostendeclaratie ingediend die mij werd aanbevolen door het IZZ en die niet voldeed aan de betaling Klantenservice duurt ongeveer 15 tot 20 minuten voordat je aan de beurt bent


Wieger

4 maart 2022

Ondanks dat IZZ één van de duurste verzekeringen is, zijn ze niet in staat om declaraties af te handelen. Alles gaat via een algoritme en als dat misgaat, is er geen enkele medewerker die in staat is / welwillend is om het probleem op te lossen. Wij zijn al anderhalf jaar bezig om een declaratie van ruim €2000 geregeld te krijgen via IZZ. Tijdens de toneelstukjes die de medewerkers steeds opvoeren wordt steeds erkent dat de fout bij hunzelf ligt, maar de medewerkers die het zouden moeten oplossen steken hun middelvinger op en doen vervolgens niets. Wij voelen ons zo machteloos dat we besloten hebben de factuur zelf maar te betalen, om te voorkomen dat ons huis zo meteen leeg wordt gehaald. Eigenlijk krijg ik het gevoel dat IZZ daar juist op aanstuurt. Gewoon niets doen, dan stopt de kant vanzelf met bellen en mailen. Goed gedaan IZZ!


Wat je ook doet. Sluit hier nooit iets bij af!!

23 februari 2022

Een vreselijke organisatie. Niet alleen liet deze maatschappij mij teveel betalen, ik krijg het geld in geen mogelijkheid terug. Wanneer je belt sta je een uur in de wachtrij en als je dan aan de beurt bent krijg je chagerijnige medewerkers aan de telefoon die absoluut geen zin hebben om een poot uit te steken. Ze beloven van alles waar niets van waar is en je staat elke keer weer met lege handen. Als je een dief wilt zijn van je eigen portemonnee raad ik je deze maatschappij vooral aan want het is ook nog is hartstikke duur. Echt een flut maatschappij!!!! Niet bij gaan!


A

21 februari 2022

Bereikbaarheid zo slecht. Klachtenfunctionaris niet te bereiken. Terugbellen, verzoek werkt niet.