icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering


IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering

Totaalscore

120 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
120 reviews

A Hoek

11 februari 2020

IZZ is de afgelopen 10 jaar systematisch bezig mijn leven kapot te maken.


MJJ

14 januari 2020

Ik heb via IZZ een verzekering bij VGZ. Gesteggel over vergoedingen aan alle kanten, niemand aan de telefoon die ergens een antwoord op kan geven, plafonds en restricties op ggz- en medicatievergoeding. Schande


Emmy van Beest

1 januari 2020

Heb zelf geen negatieve ervaringen maar wilde overstappen op een andere zorgverzekeraar vanwege de slechte naam van VGZ, waaronder IZZ valt. Op hun site stond het volgende: U zegt uw zorgverzekering telefonisch op. Telefonisch kunnen we u het beste helpen. Bel ons op 088 - 131 17 54. Op 19 december 2019 gebeld en voor de zekerheid nog de naam van de medewerkster genoteerd. We gingen even in discussie over mijn argument, maar ik bleef bij mijn standpunt dat ik wilde opzeggen. Ik zei al dat ik het vreemd vond dat opzeggen telefonisch ging terwijl je tegenwoordig alles per mail of app moet afhandelen. Ze verzekerde mij dat mijn opzegging rond was en dat ik binnen enkele dagen een bevestiging zou krijgen. Maar op zaterdag 28 december nog geen bevestiging binnen. Heb toen mijn nieuwe verzekering afgesloten die hun alsnog een bericht heeft gestuurd plus voor de zekerheid nog een brief verzonden.


ES

9 december 2019

Heb een vervoersmachting vanwege kankerbehandeling in Utrecht (vanuit Groningen).. Naast Eigen Risico een eigen risico van € 103 voor het vervoer. Totaal € 488. Daarnaast heeft het er alle schijn van dat ze de declaraties t.b.v. mijn vrouw opzettelijk lang laten liggen, zodat ze mijn declaraties direct met haar eigen risico verrekenen ( ben via haar collectief verzekerd, dus voor de IZZ is zij de hoofdverzekerde). Heel simpel: van de honderden euro's die ik zou moeten krijgen, krijg ik niet. En het opzettelijk laten liggen van de nota's van mijn vrouw kan ik natuurlijk niet bewijzen, maar wanneer we de data van haar nota's vergelijken met het indienen van mijn declaraties kun je bijna geen andere conclusie trekken.


JS

18 november 2019

Slechte vergoeding. Geen inlevingsvermogen. Wordt niet per situatie bekeken.