! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van IZZ zorgverzekering


IZZ zorgverzekering

Totaalscore

164 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
164 reviews

Jan

11 januari 2022

Geen plezierige verzekeraar. Zeer bureaucratisch. Onbereikbaar, wachttijden aan de telefoon langer dan 35 minuten en vervolgens op een callcenterachtige benadering met een kluitje in het riet gestuurd. De site is zeer onoverzichtelijk. Het vergoedingenbeleid is niet transparant.


Gillard

29 december 2021

Aanvankelijk was het een. Stichting dus Onder winst oogmerk. Nu is het een BV. met een belegging portefeuille. Izz vinden wij duur .


Mariska

7 december 2021

Slechte communicatie en nul transparant waar het gaat om tandheelkundige vergoedingen na een ongeval, Geen inzicht wat er uit welk potje vergoed wordt. Fantastisch kastje en muur en vice versa spel tussen tandarts, facturering en zogverzekeraar en uiteindelijk met de patient zelf die de rekeningen uiteindelijk nog eens zelf mag betalen. Klantenservice drukt je weg in een ingewikkeld telefonisch gesprek en nemen niet de moeite terug te bellen. Er is geen dossier houder bij complexere vergoedingen na een ongeval


Barbera

28 oktober 2021

alles loopt gewoon. Ik merk weinig van IZZ. Allebetalinfen gaan rechtstreeks via de zorgverlener


PP

27 oktober 2021

Ik heb me goed verzekerd, fikse polis maar verder goed geregeld. Wat me wel opvalt is dat ik niet bij alle doktoren of ziekenhuizen terecht kan, dat bijv het Amc erg moeilijk doet terwijl ik dicht bijwoon. Dwz dat ik dan 35 km verderop moet naar een ziekenhuis.