icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
izz

Overweeg je een IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg). De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg)-verzekering.

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar stappen de zorgverzekering die het beste bij je past. 

Sluit je een zorgverzekering af via de Zorgvergelijker, dan krijg je van ons een online EHBO-snelcursus cadeau!

Naar de Zorgvergelijker

Zorgvergelijker

Contactgegevens IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg)

 • Telefoonnummer:
  0900 - 02 74 (€0,20 per gesprek + gebruikelijke belkosten)
 • Website:
  http://www.vgzvoordezorg.nl/izz
 • Adres:

  Postbus 25030
  5600 RS Eindhoven

IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de IZZ zorgverzekering (VGZ voor de Zorg).

Over IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering

Stichting IZZ is in 1977 opgericht als collectiviteit van werkgevers en werknemers in de zorg. Het doel is het vormgeven en organiseren van een eigen zorgverzekering voor zorgmedewerkers en actief bijdragen aan hun gezondheid en inzetbaarheid. IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) is opgenomen in de belangrijkste zorg-cao's. Bijna een half miljoen Nederlanders hebben een collectieve zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg).