icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een IZZ zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van IZZ. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende IZZ-verzekering.

Contactgegevens IZZ

 • Telefoonnummer:
  0900 - 02 74
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.vgzvoordezorg.nl/izz
 • Adres:

  Postbus 25030
  5600 RS Eindhoven

IZZ zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van IZZ vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een IZZ zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over IZZ zorgverzekering

Stichting IZZ is in 1977 opgericht als collectiviteit van werkgevers en werknemers in de zorg. Het doel is het vormgeven en organiseren van een eigen zorgverzekering voor zorgmedewerkers en actief bijdragen aan hun gezondheid en inzetbaarheid. IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) is opgenomen in de belangrijkste zorg-cao's. Bijna een half miljoen Nederlanders hebben een collectieve zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering.