! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Just zorgverzekering


Just zorgverzekering

Totaalscore

42 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
42 reviews

Niels

16 februari 2021

Als diabetespatient ben ik insuline afhankelijk, en insuline en testmateriaal zitten in het basispakket. Toch werd ik bij het bestellen van testmateriaal verast met een rekening van honderden euros bij de apotheek, omdat Just een deel niet vergoedde. Ik had bij het afsluiten van de zorgverzekering gecontroleerd of Just een contract had met mijn apotheek, en dat is het geval. Alles in de basisverzekering zou direct vergoed worden. Na contact met Just blijkt dat testmateriaal wel in de basisverzekering zit, maar niet in dít contract waarin volgens Just toch alles in de basisverzekering vergoed wordt. Ook was Just om een of andere reden niet op de hoogte van mijn insuline afhankelijkheid, terwijl andere verzekeringen daar altijd van op de hoogte zijn. Ik moest uiteindelijk opnieuw een verklaring van de dokter halen om te bewijzen dat ik insuline afhankelijk ben. Alsnog kost iets dat in de basisverzekering zit en dat ik bestel bij een gecontracteerde apotheek zit mij duizend euro per jaar.


Han

14 november 2020

Goede prijs/kwaliteit. Alles wordt netjes en snel afgehandeld. Extra service en informatie via mail en website ovr relevante thema’s


Just the best

3 november 2020

Super budget natura polis,zonder gedoe en met een brede zorgkeuze,wat wil je nog meer.


Test Kees

3 november 2020

Gewoon simpel en goed werk, prima verhouding qua prijs en product.


Monique

3 november 2020

Toen ik me bij het inschrijven voor deze zorgverzekering realiseerde dat ik een fout gemaakt had werd ik snel en kundig via Whatsapp (mijn voorkeur!) geholpen. Later dit jaar werd ik in het buitenland gebeten door een aap en stond me een hele serie aan injecties te wachten. Doordat ik steeds op een andere plek verbleef, moest ik ook steeds naar een andere kliniek en kreeg ik dus ook steeds hele andere documenten. Ik was behoorlijk bang voor de rompslomp die het met zich mee zou brengen betreft het declareren, maar dat ging allemaal zo snel en correct. Super! Daarnaast is de informatievoorziening kort en bondig. Geen overbodige moeilijke terminologie, maar gewoon duidelijke taal.