icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een Just zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Just. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Just-verzekering.

Contactgegevens Just

 • Telefoonnummer:
  013 - 593 84 00
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.just.nl/
 • Adres:

  Postbus 90152
  5000 LD Tilburg

Just zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Just vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Just zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over Just zorgverzekering

Just is onderdeel van CZ, die met ruim 4 miljoen klanten één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland is. Als klant van Just weet je daarom dat je te maken hebt met een betrouwbare en servicegerichte zorgverzekeraar, die jouw gezondheidsbelangen voorop stelt.


Verzekeringen