icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Menzis zorgverzekering


Menzis zorgverzekering

Totaalscore

232 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
232 reviews

Magriet

12 januari 2018

Het is een rommeltje met de premie incasso. Nieuwe polis per 1 december 2017 ivm beeindigen collectiviteit. Polis per 1 december 2017 nu op naam van vrouw afgesloten want anders wordt zij niet te woord gestaan als ze contact heeft met menzis. Premie 2017 was al geheel betaald. In december automatische incasso voor premie december terwijl afgesproken was dat deze verrekend zou worden met al betaalde oude polis. Automatische incasso's meteen stop laten zetten en terug laten boeken. Premie 2018 voor gehele jaar betaald in 2017. Bij menzis is dit op de oude afgelopen polis afgeboekt. (?!!) In in januari 2018 een acceptgiro (machtiBedrag van december van oude polis nog steeds niet terugontvangen.


c.s

23 december 2017

gaan ze groot het nieuws op met geen premieverhoging. Ja, ja , wij betalen al jaren vooruit met een korting van 3 %, nu is dat opeens stilzwijgend 2% geworden. Toch maar even een verhoging van dik €30.00


Nazo

14 december 2017

Ongelofelijk deze verzekeringsmaatschappij. Ze vergoeding niks. Ik kan net zo goed geen verzekering hebben want ik moet toch alles zelf betalen. Ook vreselijke personen achter de telefoon zodra je de klantenservice opbelt, ze vinden je een grap en nemen je niet serieus.


zeer maar ook zeer slech

9 december 2017

pak dit nooit als je zorgaanbieder menzes. wand als je menzes pakt krijg gelijk ggn op je dak. ik had ggn aan de deur omdat ik een betalings regeling had getroffen met menzes. hoefde nog maar 20 euro over te maken en ik was binnen de tijd en toch stond er ineens een deurwaarder aan de deur. met een boeten van 2200 honder euro. even verzerkert zijn bij menzes. ik raad het ierdereen af.


C.E.V.D.

8 november 2017

Menzis vergoed niets. Ik betaal bovenop de normale basis premie +- €20 voor aanvullende verzekering en +- €18 voor extra tand. dat is (12x 20) + (12x 18) = €456,- per jaar. Ik ben dit jaar 1x naar de tandarts geweest voor een gaatje en ik ben 1x naar de orthodontist geweest voor het vastzetten van een draadje. Voor het gaatje kreeg ik een rekening van 8 of 10% want ik moest naast mijn basis, aanvullende + extra tand verzekering + eigen risico nog een soort eigen risico betalen bij iedere behandeling. De orthodontist werd helemaal niet vergoed (dat zijn toch mijn tanden waar ik extra premiekosten voor betaal). Toen ik aan de telefoon uitlegde dat ik dit raar vond werd ik ook nog zeer onvriendelijk te woord gestaan. In welke mate zou ik dit aanraden aan vrienden en bekenden? Hahaha ik ga weg bij Menzis en ik raad iedereen (gevraagd of ongevraagd) aan om weg te gaan en ik raad ze sterk af om zich ooit bij Menzis te laten verzekeren!!!!