icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Menzis zorgverzekering


Menzis zorgverzekering

Totaalscore

240 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
240 reviews

cs

19 september 2018

Denk je dubbel verzekerd naar New York te gaan, moet je rechtsbijstand regelen omdat Menzis niet wilt uitkeren! Wat een drama. Behoorlijk ziek en onder invloed van morfine er niet aan gedacht om de alarmcentrale te bellen. Blijkt een heel duur gemist telefoontje te zijn van 25.000 dollar! Wat een flut bedrijf.


Kate

24 juli 2018

Voor idereen we heeft in de buitenland naar de doctor gegaan en wil geld terug krijgen in Nl bij Menzis is heel moeilijk! Elke land is anders en elke land heeft andere regels - zorg regels. Voor Menzis dit is niet belangrijk! Als willen julli geld terug krijgen moeten julli Nl regels volgen! Anders geen geld terug! Ik betaal bijna 150eu per maand! Het is mijn eerste en laaste jaar bij Menzis!


silven

24 juli 2018

ik ben gelukkig maar een paar maanden bij jullie verzekerd geweest helaas was dit traumatische gebeurtenis gebleken na herhaaldelijk telefonisch contact te hebben gehad over de betalingen hebben heeft dit niet tot het gewenste resultaat geleid van beide kanten maar in plaats daarvan sturen jullie mijn een dreigbrief van het incasso kantoor GGN met een bedraag zo groot als een olifant. ik heb dit bedrag zoals hoort gewoon overgemaakt en wenst vervolgens nooit van me leven gebruik te maken van uw diensten bedankt voor al u goede zorgen en ik hoop dat u vervolgens in de toekomst niet op deze manier met u klanten zal omgaan met vreindelijke groet, Silven Venus


Rinus

20 juni 2018

Het is dat er geen mogelijkheid is geen enkele ster te geven. Men stelt alles in het werk om niet te vergoeden. Eigen tandarts heeft beoordeeld dat mijn ingreep noodzakelijk is en op korte termijn uitgevoerd dient te worden. Ik heb al last van mijn gebit en als er niets gebeurt wordt het alleen maar erger. Mijn tandarts heeft zelfs de moeite genomen om te zien of het het binnen mijn aanvullende verzekering zou vallen (waar hij overigens al blind van uit ging). Waarschijnlijk is mijn tandarts een prutser want de beoordelaar (waarschijnlijk een zeer loyale Menzis tandarts) van Menzis heeft tot twee maal besloten dat ik niet in aanmerking kom voor een vergoeding. Wat een treurige organisatie met slechts 1 oogmerk, namelijk zo veel mogelijk geld binnen harken en zo min mogelijk te vergoeden. Het zou de FNV sieren de samenwerking met Menzis eens onder de loep te nemen. De reviews zijn schokkend, het wemelt van de slechte beoordelingen. Menzis ga je schamen!!!!!!


Elise

6 maart 2018

in het verre verleden was een achterstand ontstaan doordat ik van de ene gemeente naar de andere was verhuist.Hiervoor heb ik een maandelijkse aflossing bij de deurwaarder.Afgelopen oktober ging er een betaling betreft de premie mis.Via mails en vele telefoontjes gingen ze acoord met een betalingsregeling van twee premies per maand gedurende twee opeen volgende maanden.Per ongeluk had ik bij december en februarie niet mij nummer vermeld bij de boeking.Ik kreeg een aanmaning van de deurwaarder en belde hem dat ik betaald had en stuurde hem het bewijs.Tot en met de huidige maand was alles netjes voldaan.Plots kreeg ik een brief van het CAK dat ik wwas aangemeld als waanbetaler.Op hoge poten mijn verhaal doen bij Menzis en doodleuk zeiden ze dat er twee maanden open stonden.Op mijn aandringen vonden ze de betalingen terug in hun debiteuren.Contact met het CAK opgenomen en deze zeiden dat Menzis de vordering terug moest trekken.Maar Menzis blijft volhouden van een achterstand.