icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Menzis zorgverzekering


Menzis zorgverzekering

Totaalscore

28 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
28 reviews

MarkB

21 november 2023

Ik ben mijn hele leven al lid van Menzis en opzich zeer tevreden. goede service goede website. alleen als je de klantenservice belt moet je enig geduld hebben. Deze week wou ik mijn zorgverzekering bekijken voor 2024. wat mij opvalt is dat in de zorgvinder van Menzis bijna alle zorgverleners waar ik gebruik van maak nog geen contract hebben met Menzis. Menzis geeft aan dat gedurende de onderhandelingen de zorg word vergoed maar na de onderhandelingen zal ik dit zelf moeten betalen. Ik vind het onbegrijpelijk dat Menzis dit niet op orde heeft. als klant zou je toch halverwege November moeten weten welke zorg voor 2024 wel word vergoed en welke zorg niet. Ik heb Menzis gebeld maar die kunnen weinig duidelijkheid geven. Eigenlijk zou je als klant het hele jaar moeten kunnen overstappen als de zorgverlener zijn contracten niet optijd op orde heeft. Hoop dat Menzis hier snel verbetering in brengt.


Boos

12 oktober 2023

Een kennis van mij heeft een 1p (gebit prothese) verzekering, bij Menzis waarbij alles 100% wordt vergoed (ook eigen risico) ...althans dat is wat er geschreven staat. In de praktijk NIET DUS ....?. Telefonisch uitleg was .... is maar hoe je het leest


v

13 september 2023

Menzis is geen mens. gaat alleen maar om geldgewin hoe meer des te beter maar als verzekerde ben je niets.


Henk-Jan Gerridzen Almelo

30 mei 2023

Na aanvraag implantaat prothese ruim twee maanden moeten wachten op zgn keuringsarts. Na 5 minuten uitgefoeterd te zijn kon ik vertrekken met de mededeling dat er natuurlijk niets werd vergoed.Bij navraag Menzis zeer onheus bejegend en afgepoeierd. Als echt mens zou ik me indiep schamen om voor een bedrijf als Menzis te werken, werkelijk beschamend hoe dit bedrijf(eigen vermogen 2022 1,25 miljard euro) pretendeert en zich voordoet als zorgverzekeraar.


CJ

29 maart 2023

Jaren bij IZZ geweest. Helaas toch een keer overgestapt naar Menzis. Ik heb helaas een chronische ziekte. Had compressiepanty nodig voor mijn lymfeoedeem op verzoek van mijn specialist. Menzis keurt af. Ziet de mens helemaal niet achter het aangevraagde formuliertje. Ook ben ik goed verzekerd voor tandarts kosten maar moet nu steeds controles bijbetalen, dit was nooit geval bij IZZ Ik heb zo’n spijt van mijn keuze en menzis is niet goedkoop zeg ik u.