icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Menzis zorgverzekering


Menzis zorgverzekering

Totaalscore

245 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
245 reviews

Susan

25 januari 2019

Ik ben sinds ruim 15 jaar klant van Menzis (Geove). De afgelopen jaren wordt de zorg almaar minder en de Basisverzekering alsmaar duurder. Nu hebben ze voor mij een te hoog hoog eigen risico berekend. Hoe moeilijk kan het zijn €385.- te berekenen. Bij Menzis zijn €385.- dat dan plotseling €412,17. Je zou zeggen dat is een klein bedrag en dat valt te corrigeren. Ik ben nu ruim een maand mee bezig om dit voor elkaar te krijgen. Lange wachttijden bij de klantenservice etc. Inmiddels heb ik ook een schriftelijke bevestiging dat het bedrag gecorrigeerd wordt. Wat boeken ze vandaag dan van mijn rekening af? Een eigen risico van 412,17????


Maya

28 december 2018

Prima zorgverzekeraar, maar duur. Ik was al 3 jaar verzekerd bij menzis en ik had geen problemen, maar het is echt duur in vergelijking met andere zorgverzekeraars die bieden bijna hetzelfde vergoedingen, daarom besloot ik om naar een andere zorgverzekeraar over te stappen.


L.C.

9 december 2018

Helaas een slechte ervaring. In 2017 heb ik een auto ongeluk gehad, ik zat achterin en weet niets van het ongeluk. Sinds augustus 2017 vallen ze mij per post en telefonisch lastig. Terwijl ik heb aangegeven niets te weten, hoogst waarschijnlijk willen zij de kosten op iemand verhalen. Beetje jammer dat als je het ongeluk achter je wil laten de zorgverzekering je blijft "stalken".


duur

25 november 2018

Ik geef toch nog een drie sterren omdat we geen grote problemen ondervonden. Maar het vinden van een zorgaanbieder is moeilijk via de site en de verzekering is erg duur. ook de aanvullende verzekering. ik stap over en schrap de te dure aanvullende verzekeringen. Dat scheelt ons 720 euro per jaar voor twee polissen en zonder de kortingen via de gemeente scheelt het 1400 euro per jaar. Daar kan ik wel een paar keer voor naar de tandarts of iets anders betalen.


ET

2 oktober 2018

Aanbetaling welke gedaan is in het buitenland i.v.m. opname op IC & behandeling worden niet vergoed door menzis. Al is de situatie heel erg, niet laten opnemen in het ziekenhuis en geen aanbetaling doen (al gaat dit ten koste van leven).