! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Menzis zorgverzekering


Menzis zorgverzekering

Totaalscore

360 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
360 reviews

Marcel

10 januari 2022

In Egypte naar een tandarts gegaan om mijn tanden (op eigen kosten) te laten reinigen. Nader onderzoek stelde vast dat er een wortelkanaal van een kies in deplorabele toestand was en dat de kies spoedig getrokken zou moeten worden. In Nederland zou ik een half jaar moeten wachten tot ik geholpen zou kunnen worden. De kies dus ter plaatse laten trekken en een brug laten plaatsen. Voor 250 euro werd er een stukje vakwerk afgeleverd. Ik ben ervan overtuigd dat eea in Nederland stukken duurder zou kosten. Het leek mij dus niet meer dan logisch dat Menzis mij tegemoet zou komen in de kosten. Echter Menzis verschuilt zich achter de regeltjes en kiest ervoor om iemand, die al 30 jaar braaf z'n premie betaald, te schofferen door niet over te gaan tot uitbetaling van kosten die, als ze in Nederland gemaakt zouden worden, een meervoud zouden zijn van de huidige.


S

29 december 2021

Bij de telefonische contacten die ik gehad heb met de medewerksters van Menzis kreeg ik steeds een ander verhaal mbt de hardheidsclausule. Een ontmoedigingsbeleid tegenover de klanten terwijl ik als klant juist hulp of uitleg verwacht.


Fred

28 december 2021

Was altijd zeer tevreden over Menzis (30+ jaren). Niet goedkoop maar correct. Als reumapatiënt heb ik baat bij fysiotherapie en heb dus Extra verzorgd 3 gekozen, hetgeen al jaren goed gaat. Nu gaat het aantal behandelingen ineens van 32 naar Max. 20!!!!! Nogal een verslechtering dus. Ik heb dus contact met Menzis hierover opgenomen. De man die mij te woord stond gaf als reactie “Zo is het nou eenmaal beslist” en “soms wordt het tijd om over te stappen”. Jammer, fout antwoord. Verder altijd wel een vertrouwd gevoel bij gehad.


Pauline

27 december 2021

Super tevreden geweest over de kwaliteit van Menzis. Ben al zeker 20 jr klant. Nu hebben ze zoveel "uitgekleed" oa alternatieve zorg dat ik ga overstappen. Heel jammer!


Johan

22 december 2021

Altijd verzekerd geweest bij Menzis en altijd tot volle tevredenheid. Echter ieder jaar het aantal fysio-behandelingen verminderen heeft ons nu toch doen besluiten over te gaan stappen. Jammer Menzis, dat een goeie verzekering hierop gaat bezuinigen. Dit gaat jullie veel klanten kosten. (zie andere reviews . . .)