icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Menzis zorgverzekering


Menzis zorgverzekering

Totaalscore

237 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
237 reviews

Rinus

20 juni 2018

Het is dat er geen mogelijkheid is geen enkele ster te geven. Men stelt alles in het werk om niet te vergoeden. Eigen tandarts heeft beoordeeld dat mijn ingreep noodzakelijk is en op korte termijn uitgevoerd dient te worden. Ik heb al last van mijn gebit en als er niets gebeurt wordt het alleen maar erger. Mijn tandarts heeft zelfs de moeite genomen om te zien of het het binnen mijn aanvullende verzekering zou vallen (waar hij overigens al blind van uit ging). Waarschijnlijk is mijn tandarts een prutser want de beoordelaar (waarschijnlijk een zeer loyale Menzis tandarts) van Menzis heeft tot twee maal besloten dat ik niet in aanmerking kom voor een vergoeding. Wat een treurige organisatie met slechts 1 oogmerk, namelijk zo veel mogelijk geld binnen harken en zo min mogelijk te vergoeden. Het zou de FNV sieren de samenwerking met Menzis eens onder de loep te nemen. De reviews zijn schokkend, het wemelt van de slechte beoordelingen. Menzis ga je schamen!!!!!!


Elise

6 maart 2018

in het verre verleden was een achterstand ontstaan doordat ik van de ene gemeente naar de andere was verhuist.Hiervoor heb ik een maandelijkse aflossing bij de deurwaarder.Afgelopen oktober ging er een betaling betreft de premie mis.Via mails en vele telefoontjes gingen ze acoord met een betalingsregeling van twee premies per maand gedurende twee opeen volgende maanden.Per ongeluk had ik bij december en februarie niet mij nummer vermeld bij de boeking.Ik kreeg een aanmaning van de deurwaarder en belde hem dat ik betaald had en stuurde hem het bewijs.Tot en met de huidige maand was alles netjes voldaan.Plots kreeg ik een brief van het CAK dat ik wwas aangemeld als waanbetaler.Op hoge poten mijn verhaal doen bij Menzis en doodleuk zeiden ze dat er twee maanden open stonden.Op mijn aandringen vonden ze de betalingen terug in hun debiteuren.Contact met het CAK opgenomen en deze zeiden dat Menzis de vordering terug moest trekken.Maar Menzis blijft volhouden van een achterstand.


Haydar

8 februari 2018

Zeer slechte klantenservice. Alarmcentrale telefonisch moeilijk bereikbaar en bij slechte telefoonverbinding wordt niet teruggebeld. Stel je je voor dat je in een noodsituatie zit en je geen toegang tot zorg hebt. Vanaf 5 februari 2018 geeft Menzis plotsklaps geen e111 formulier meer af voor reizen naar Turkije. In noodgeval wordt gevraagd het ANWB alarmcentrale te bellen. Buiten kantoortijden en weekenden laat menzis dus de verzekerde blootstellen aan geen zorg immers de eerste hulparts in het Turkse ziekenhuis kan je slechtst spreken na financiƫle garantie waarvoor het e111 verdrags- formulier voor staat. Dus als iedere seconde of uur telt ben je naar Kenzis nwybmenswaardig. Nederland heeft met Turkije een verdrag voor garantie van zorg En Menzis doet deze eenzijdig zonder communicatie weigeren. Je bent je leven dus niet zeker met MenZis.


Anoniem

5 februari 2018

Oplichters van eerste klas, zij werken alle behandelingen tegen en vergoeden bijna niets.


E.M.

31 januari 2018

Ik heb diverse malen gevraagd om een vervoersvergoeding naar een speciale oncologische spychologische en fysieke traumatherapie. Ik heb de aanvraag tweemaal ingediend met onderbouwing van de huisarts en twee keer hetzelfde flauwekulantwoord. Wat een verschrikking na 10 operaties, veel frustratie en geen therapie verder! BAH!!! Ongehoord, onvertrouwd en onmenselijk MENzIS