! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Menzis zorgverzekering


Menzis zorgverzekering

Totaalscore

338 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
338 reviews

Ilse

17 mei 2021

Zeer slechte verzekeraar, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Onkundig te woord gestaan aan de telefoon. Wacht voor mijn vader al ruim een half jaar om een rekening van de Gelre-apotheek vergoed te krijgen. Moesten in het weekend medicatie ophalen bij de ziekenhuisapotheek, voorgeschreven door een arts van de huisartsenpost. Menzis vergoed niet aan de apotheek en vergoed niet aan mijn vader, terwijl mijn vader van 88 gewoon verzekerd is. Bij elk contact wordt gezegd: túúrlijk is dat verzekerd, maar de rekening vegoeden doen ze niet!


Joni

5 mei 2021

Bijzonder slechte begeleiding voor de ouderen onder ons indien deze niet meer digitaal vaardig blijken te zijn. Antwoord van 2 medewerkers, jammer dan voor u, zo werkt het systeem nu eenmaal, men gaat totaal niet op onderzoek uit, helaas want wij hebben geen tijd om de ouderen eruit te filteren als deze het niet meer begrijpen ivm bijv. het doen van tijdige betalingen. Overigens een slechte belboom, veel te uitgebreid, ook ondeskundige medewerkers in geval van agitatie, niet in staat om zaken en belangen van ouderen te behartigen.


Boy

5 mei 2021

Menzis heeft mij fout geïnformeerd (zeggen dat alles vergoed zou worden terwijl dit niet was) en dat heeft me 800 euro gekost. Vervolgens diende ik een klacht in en beloofde de mevrouw aan de telefoon dat ze me persoonlijk zou terugbellen. I.p.v. bellen heeft ze een mail gestuurd. Die heb ik niet gezien en dus hebben ze het naar de deurwaarde gestuurd waardoor er nog eens 400 bovenop kwam. Sluit je NIET aan bij Menzis.


Nee

13 april 2021

Ze lichten hun eigen klanten fout voor en sturen je naar een zorgverlener om vervolgens jou met hoge kosten te laten zitten!


Ella

15 maart 2021

Mijn moeder heeft alzheimer en is al jaren lid van Menzis. Zij heeft een alarmknop nodig omdat bij val zij niet meer in staat is zelf de telefoon te bedienen, ze weet in paniek niet meer met technische middelen om te gaan. De huisarts heeft hier een medische verklaring voor gegeven maar menzis vergoed deze knop toch niet want zij erkennen niet dat alzheimer een medische noodzaak is. Ik ben verbijsterd....