icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Menzis zorgverzekering


Menzis zorgverzekering

Totaalscore

244 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
244 reviews

Maya

28 december 2018

Prima zorgverzekeraar, maar duur. Ik was al 3 jaar verzekerd bij menzis en ik had geen problemen, maar het is echt duur in vergelijking met andere zorgverzekeraars die bieden bijna hetzelfde vergoedingen, daarom besloot ik om naar een andere zorgverzekeraar over te stappen.


L.C.

9 december 2018

Helaas een slechte ervaring. In 2017 heb ik een auto ongeluk gehad, ik zat achterin en weet niets van het ongeluk. Sinds augustus 2017 vallen ze mij per post en telefonisch lastig. Terwijl ik heb aangegeven niets te weten, hoogst waarschijnlijk willen zij de kosten op iemand verhalen. Beetje jammer dat als je het ongeluk achter je wil laten de zorgverzekering je blijft "stalken".


duur

25 november 2018

Ik geef toch nog een drie sterren omdat we geen grote problemen ondervonden. Maar het vinden van een zorgaanbieder is moeilijk via de site en de verzekering is erg duur. ook de aanvullende verzekering. ik stap over en schrap de te dure aanvullende verzekeringen. Dat scheelt ons 720 euro per jaar voor twee polissen en zonder de kortingen via de gemeente scheelt het 1400 euro per jaar. Daar kan ik wel een paar keer voor naar de tandarts of iets anders betalen.


ET

2 oktober 2018

Aanbetaling welke gedaan is in het buitenland i.v.m. opname op IC & behandeling worden niet vergoed door menzis. Al is de situatie heel erg, niet laten opnemen in het ziekenhuis en geen aanbetaling doen (al gaat dit ten koste van leven).


cs

19 september 2018

Denk je dubbel verzekerd naar New York te gaan, moet je rechtsbijstand regelen omdat Menzis niet wilt uitkeren! Wat een drama. Behoorlijk ziek en onder invloed van morfine er niet aan gedacht om de alarmcentrale te bellen. Blijkt een heel duur gemist telefoontje te zijn van 25.000 dollar! Wat een flut bedrijf.