icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bespaar met het Energiecollectief |

Bekijk het aanbod.

Energiecollectief icon

Overweeg je een Menzis zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Menzis. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Menzis-verzekering.

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar simpele stappen een zorgverzekering die aansluit bij je wensen.

Naar de Zorgvergelijker

zorgvergelijker-ipad-nov_2017

Contactgegevens Menzis

 • Telefoonnummer:
  (088) 222 40 40
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.menzis.nl/
 • Adres:

  Postbus 75000
  7500 KC Enschede

Menzis zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Menzis vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Menzis zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Heb je een zorgverzekering van Menzis? Vergelijk je Menzis verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie 'Voeg huidige verzekering toe'. Je ziet dan direct wat een Menzis zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Menzis zorgverzekering.

Over Menzis zorgverzekering

Menzis is een landelijke zorgverzekeraar voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. We vinden het belangrijk dat u goede zorg krijgt en maken daarover afspraken met zorgaanbieders. Bovendien willen we dat de zorg voor iedereen beschikbaar en betaalbaar blijft. Daarom is iedereen welkom of u nu ziek bent of gezond.