icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een Menzis zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Menzis. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Menzis-verzekering.

Contactgegevens Menzis

 • Telefoonnummer:
  088 - 222 40 40
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.menzis.nl/
 • Adres:

  Postbus 75000
  7500 KC Enschede

Menzis zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Menzis vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Menzis zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over Menzis zorgverzekering

Menzis is een landelijke zorgverzekeraar voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. We vinden het belangrijk dat u goede zorg krijgt en maken daarover afspraken met zorgaanbieders. Bovendien willen we dat de zorg voor iedereen beschikbaar en betaalbaar blijft. Daarom is iedereen welkom of u nu ziek bent of gezond.