icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Reviews van Nationale-Nederlanden zorgverzekering


Nationale-Nederlanden zorgverzekering

Totaalscore

8 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
8 reviews

Kees

27 januari 2023

Nationale Nederlanden voert een ziektekostenverzekering die door CZ uit Tilburg wordt uitgevoerd. Deze verzekering is van een volledige restitutieverzekering naar een combinatiepolis gegaan, zonder duidelijke informatie daarover. De aanvullende tandartsverzekering is de laatste jaren flink duurder geworden, maar de dekking is altijd op 500,- blijven staan. De afhandeling van tandartsnota’s was afgelopen jaar een drama. Kortom onvoldoende informatie en slechte afhandeling van de aanvullende dekking nota’s. De medicijnnotas en overige gaat wel goed.


Gussie

27 januari 2023

Vind het bijzonder vreemd dat ik een tandartsverklaring moest regelen om aanvullend tandzorgverzekering te kunnen afsluiten.


D.T.

27 januari 2023

Mijn bezwaar bij deze verzekeraar is dat je wel voor een max. bedrag verzekerd bent (bv fysio) maar je telkens maar 75% van je rekening betaald krijgt. Dus, je krijgt niet 6 x 100% terugbetaald maar telkens slechts 75% tot het max. bedrag, terwijl je vaak niet meer sessies nodig hebt. Vind ik heel klantonvriendelijk.


Bas

17 januari 2023

Veertig jaar gespaard voor levensverzekering, maar NN heeft de grootste moeite om uit te betalen. Ondanks de brief dat het geld binnen enkele dagen gestort zou worden.


Mimi

17 januari 2023

Bij restitutiepolis is vergoeding voor ongecontracteerde GGZ hulp niet vergoed. En contracten afsluiten met GGZ-zorgverleners doen ze niet of nauwelijks. Goed business-model maar als je Geestelijke gezondheidszorg nodig hebt kost dat je heel veel geld.