icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Nedasco zorgverzekering


Nedasco zorgverzekering

Totaalscore

14 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
14 reviews

Esmeralda

19 mei 2021

Sinds 2015 klant en betalen rond de 60 euro nu hebben we schade en wordt er niks uitgekeerd dus in en in slecht, wij gaan opzeggen en dit nooit meer doen!!! Wij raden jullie ook zeker niet aan en deze slechte review is dan ook zeker de moeite waard!!! Ook zullen wij nog een andere zaak gaan aanspannen aangezien wij nog in de oude voorwaarden zaten en dus een lange tijd teveel betaald hebben....


coninck

23 januari 2018

nedasco wijst naar de bril leverancier dat deze het niet goed heeft ingediend endaarom wij minder vergoeding ontvangen dan in de polis staat. daarbij werd ik afgesnauwd als een klein kind door de jonge dame die het gesprek voerde.


Janneke

5 september 2017

Zorg omtrent de bevalling en verblijf in het ziekenhuis na een keizersnede wordt volledig het eigen risico in rekening gebracht terwijl deze zorg daarvan is uitgesloten. Zij verwijten het ziekenhuis een foutieve code mee te hebben gegeven, terwijl het ziekenhuis niet anders kan en nog nooit een verzekeraar hebben meegemaakt die dit zo verwerkt. Inmiddels al 14 maanden bezig om deze facturen van tafel te krijgen en inmiddels zoo ver dat we de ombudsman willen gaan inzetten. Het personeel is zeer onvriendelijk, een leidinggevende kan niet aan de lijn komen en een mail sturen aan de medisch geneesheer is niet mogelijk. Dit terwijl het om mijn medisch dossier gaat wat volgens de privacy wetgeving alleen door een medicus mag worden ingezien. Zeer ontevreden en blij dat we hier weg zijn!


K

21 april 2017

Alleen maar problemen met deze maatschappij. Zou ze iedereen afraden. Slechte communicatie en gebruiken je rekening als een kruispunten rekening voor alles wat intern mis gaat. Niet alle medewerkers zijn netjes aan de telefoon en daardoor worden problemen slecht opgelost en uitgelegd. Zelfs na opzegging slepen de problemen nog voort, kan er hele verhalen over schrijven maar zal het hier bij laten.


Linn

12 november 2016

Men voert hier een zwaar ontmoedigingsbeleid , iedere ingediende declaratie probeert men met allerlei excuses niet uit te hoeven keren. Steeds meerdere mails telefoontjes moeten plegen om uiteindelijk uitbetaald te krijgen waar je recht op hebt. Met VGZ nooit problemen gehad maar sinds Nedasco er tussen zit is het een doffe ellende. Blij dat ik er per 1. Januari weg kan.