icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een Nedasco zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Nedasco. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Nedasco-verzekering.

Contactgegevens Nedasco

 • Telefoonnummer:
  (033) 467 0800
 • Website:
  http://www.nedasco.nl/
 • Adres:

  Postbus 59 
  3800 AB Amersfoort

Nedasco zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Nedasco vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Nedasco zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over Nedasco zorgverzekering

Nedasco heeft een uitgebreid assortiment aan zorgverzekeringen om aan je wensen en eisen te voldoen. Nedasco biedt zorgverzekeringen aan van de verzekeraars Avéro Achmea, De Amersfoortse en VGZ.