icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van OHRA zorgverzekering


OHRA zorgverzekering

Totaalscore

118 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
118 reviews

Astrid

30 november 2018

Er staat dat je bij diabetische voetzorg recht hebt op vergoeding van een podoloog, totdat je de rekening indient, dan vergoeden ze niets. Als je belt om te vragen waarom, krijg je de uitzonderingen te horen. Ik heb spijt dat ik van de Amersfoortse ben overgestapt naar ohra.


Ben

19 november 2018

1Ik werd doorverbonden door de telefoniste doorverbonden omdat zij me niet kon helpen, de mevrouw die ik toen aan de telefoon kreeg lachte me gewoon uit! De arogantie en geen respect voor een klant slaat allees. Ik heb besloten om me volgend jaar ergens anders te gaan verzekeren, het is duidelijk. Je bent verplicht je te vezekeren en daar word misbruik van gemaakt.


Anoniem

10 oktober 2018

Helaas heb ik al enkele maanden na het afsluiten van een Plus dierenverzekering een beroep moeten doen op de verzekering. Mijn kat kreeg plotseling nierfalen (na een gebitsbehandeling) en moest worden opgenomen. Telefonisch contact opgenomen met OHRA omdat de kosten naar verwachting snel op zouden lopen. Zeer meelevende reactie van OHRA medewerker in deze voor ons moeilijke periode. Super snelle afhandeling van de declaraties. Ook heel handig om declaraties via de app in te dienen. Zo blij dat wij voor OHRA hebben gekozen!


Zeer ontevreden

31 augustus 2018

Orthodontist wordt niet vergoed omdat de totale verzekerde bedrag per behandeling geldt en niet per jaar. Dus Mn dochter, tweede jaar nog bezig en wordt niks meer vergoed maar toch betaal ik aanvullende verzekering. Dan heb ik gebeld voor informatie over hoeveel wordt het vergoedt als ik stop met roken. Niemand durft een bedrag te geven. ‘Maar de behandeling wordt vergoedt’ heb ik gehoord. Weer mis. Dit valt ook onder eigenrisico. In Mn geval, 2 jaar ervaring met Ohra, heb ik alle aanvullende en tandarts polissen betaald en toch Mn behandelingen ook zelf betaald!!!!


Ron

26 juli 2018

Dez lui gaan over het advies van de specialist heen en laten hun klanten gewoonweg met pijn door het leven gaan. Het interesseert ze geen ene sodemieter hoe iemand door het leven moet als het voor deze maatschappij (en al die anderen) maar geld oplevert. Onze gezondheidzorg behoort tot de beste van de wereld, behalve als er voor betaald mag worden krijg je niet de zorg of het medicijn die nodig is.