icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ONVZ zorgverzekering


ONVZ zorgverzekering

Totaalscore

245 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
245 reviews

MB

10 januari 2022

Zeer slecht. Je maakt 3x een belafspraak in een 2-uren blok waarom het gevraagde zorgpakket is afgekeurd, je wordt niet teruggebeld. Uiteindelijk na een online chat heeft een medewerker mij uiteindelijk gebeld. Het gevraagde pakket kom je niet voor in aanmerking als je 2x in de 6 maanden naar een fysiotherapeut gaat of chiropractie, dit terwijl je verzekerd bent in het pakket voor 30 fysiotherapie behandelingen. Kind staat op de wachtlijst voor orthodontie. Het pakket wat je wilt krijg je nee op omdat het voorziene kosten zijn. Het is met een reden dat je een bepaald pakket kiest Topfit op advies van de tandarts voor onmiddellijke dekking orthodontie. Je krijgt terug geadviseerd een pakket waar de orthodontie niet in wordt vergoed, niet interessant. Alles gaat op basis van gezondheidsvragen en die calculatie klopt niet.


Anita

4 januari 2022

Ik wilde me dit jaar anders verzekeren omdat de kinderen niet meer op mijn polis staan. ONVZ vind je meteen een risico als je af en toe gebruik maakt van BSR (Body Stress Release). Dan begrijp je er dus als verzekeraar niets van. Ik doe dit om mijn lijf in conditie te houden, preventief, om de reguliere zorg een hoop geld te besparen. Volgens mij is de beste wereld in gezondheidszorg nog altijd 1 waarbij regulier en alternatief hand in gaan, ze vullen elkaar perfect aan. Door af en toe BSR te gebruiken kom ik niet met reguliere zorg in aanraking. ONVZ wil zich liever scheel betalen aan reguliere zorg dan helpen zorg te voorkomen. Zeer, zeer slecht!!!


Bert

28 december 2021

In 2021 wilde ik gemaakte kosten declareren als gevolg van een ziekenhuisopname in het buitenland. Daarvoor was ik bij ONVZ verzekerd onder Wereldfit. Ondanks dat in hun voorwaarden staat dat bepaalde kosten zouden worden vergoed weigert ONVZ op basis van onredelijke argumenten uit te keren. Ook de opstelling van ONVZ is zó bureaucraties en inhumaan dat ik mede daarom een klacht heb ingediend bij de SKGZ. Ik raad dus ten stelligste af bij ONVZ de Wereldfit verzekering af te sluiten omdat ze niet nakomen wat ze in hun voorwaarden beloven. Ik ben erg teleurgesteld in ONVZ en dat is zachtjes uitgedrukt.


Elly

2 december 2021

als je bij eventueel overstappen aangeeft dat je fysio nodig hebt wijzen ze je af zo onmenselijk


Youss

13 november 2021

Een van de betere zorgverzekeraars waar vrije keuze hoog in het vaandel staat. Declaraties zijn doorgaans binnen twee dagen verwerkt en staan daarna een dag of twee later op mijn rekening.