! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ONVZ zorgverzekering


ONVZ zorgverzekering

Totaalscore

232 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
232 reviews

H

29 april 2021

Bij de ONVZ ben je alleen een goede klant als je berekenbaar kunt zijn. Niet als je alleenstaande ouder (weduwe) bent met 2 opgroeiende pubers. De klantenservice heeft de instelling regels zijn regels en wij kunnen er ook niets aan doen. Je moet ingewikkelde puzzels kunnen leggen om te snappen waarom je ineens veel extra moet betalen en informatie voor jouw situatie is niet mogelijk, die echt niet zo zeer specifiek is. De klantenservice mensen zijn niet in staat verder mee te denken dan: u kunt ook in termijnen betalen. De verzekeringen zijn duur en ik snap nu ook vooral voor de mensen die het kunnen betalen en dus berekenbaar kunnen zijn.


Sandra Celik

8 maart 2021

Sinds 25 jaar geleden verzekerd bij ONVZ omdat ik een melanoom verleden heb en zelfstandig ondernemer ben waren hun destijds enige die mij wilde opnemen.Jaar in jaar uit netjes betaald en later ook voor mijn kinderen.November 2020 heeft onze zoon een eenzijdig ongeluk na val over tegel zij kaak op 4 plaatsen gebroken en 12 kiezen en tanden gesneuveld.Hij werd op 22-12-2020 18 jaar en moesten voor die tijd via tandarts machtiging aanvragen voor herstel van zijn gebit .Omdat onze zoon werd geopereerd en dit pas mogelijk was nadat zijn schroeven eruit waren kon dit pas plaats vinden in Februari 2021 .Nu weigert ONVZ de schade te vergoeden omdat hij al 18 is geworden en tussen kleine letters staat dat als je voortanden niet zijn beschadigd(wat wij bij hem nog als geluk zagen)ze de gebit herstelling niet gaan vergoeden.Een ongelofelijk triest gebeuren voor zo een gerenommeerde verzekering.Raad deze verzekering niemand aan.


W Smit

19 februari 2021

Wilde overstappen n een duurdere tandartsverzekering. Maar mag niet. Al meer dan 35 jaar klant wordt je afgescheept met zo n standaard antwoord. Een leidinggevende krijg je niet te spreken. Echt waardeloos..


Roy

8 februari 2021

Eindelijk overgestapt naar een andere verzekeraar, maar NOOIT meer ONVZ, elke keer weer een drama betreft de betalingen, extra tandarts verzekering genomen maar dat bleek telkens niet voldoende en betaalde mij nog scheel aan de kosten die ik zelf moest afdragen, de eigen bijdrage in termijnen betaald en nu komt het! Na te zijn over gestapt beweert men bij ONVZ dat dit bedrag nooit betaald is maar ze maken wel het ingehouden bedrag van de premie terug over omdat ik ben overgestapt. Ben sinds kort bij VGZ en het is nu al een genot om daar alles te regelen iets wat bij ONVZ elke keer opnieuw een drama bleek. Ik heb bij deze verzekering altijd al het gevoel gehad dat de administratie daar een zooitje is


Alex

5 januari 2021

Oplichting eerste klas, ONVZ is een verzekeraar zonder winstoogmerk, maar weigert klanten op basis van verwachting. Verwacht je niet ziek te worden of gebruik te maken van een zorgverzekering? dan ben je welkom. Maak je er dan toch gebruik van, dan doet ONVZ er ALLES aan om maar niet te hoeven betalen.. Wij hebben aangegeven dat we gebruik maken van osteopathie, dat is de reden geweest om een verzekering AF te wijzen... waarin we aangeven dat gebruik maken van ZORG voor een ZORG verzekering. De dame in kwestie wist mij te vertellen dat een zorgverzekering iets is voor onverwachte zorg. Verwacht je wel zorg, ( een beugel, fysiotherapie, wortelkanaal behandeling etc etc ) dan zal ONVZ je niet verzekeren want dat kost hun geld.. Het zijn regelrechte mafia praktijken waarbij de noodzaak om verzekerd te zijn hevig misbruikt wordt en je afgescheept wordt met het staat in de voorwaarden... voor mij nooit en nooit meer iets wat ook maar met ONVZ te maken heeft.