icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ONVZ zorgverzekering


ONVZ zorgverzekering

Totaalscore

164 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
164 reviews

anoniem

16 maart 2019

Ik ben overgestapt naar ONVZ Superfit. Hiervoor was een medische acceptatie nodig. Alle vragen heb ik naar waarheid ingevuld. Nu ga ik iets declareren. Krijg ik een mail dat ik ergens op het medische formulier deze extra info had moeten vermelden (waar dan? pas dan je vragen aan!). En dat ze niet vergoeden. Sterker nog: je bent met terugwerkende kracht dit hele jaar uit de aanvullende verzekering gegooid en moet alle ingediende rekeningen alsnog zelf betalen. Dus ONVZ heeft eigen regels en kennelijk de macht om dit zomaar te doen. Je wordt gewoon als leugenaar neergezet.


Hettie

7 maart 2019

Ik die de administratie voor mijn schoonmoeder, ze zit nu een jaar bij het ONVZ en ik ben nu ondertussen een jaar bezig om declaraties van Tena lady inlegkruisjes op een fatsoenlijke manier betaald te krijgen. Vandaag heb ik weer gebeld na 4 weken, werd er door een medewerkers gevraagd of ik met mijn verkeerde been uit bed was gestapt. Ik heb nu met wat meer toonverheffing gesproken, omdat ik het zo zat ben .


anoniem

29 december 2018

Dure premie maar dan krijg je ook wat! Gewoon goed!


Groenendaal

5 december 2018

Administratieve chaos en discutabel beoordelingsbeleid. Na aanvraag via de computer van nieuwe verzekering bleek dat de invulde vragen voor het afsluiten van een aanvullende verzekering Optifit en Tandfit C niet meer vindbaar waren. Ondanks dit punt is er voor ONVZ wel reden om onmiddellijk de oude verzekering op te zeggen terwijl nog geen acceptatie op de aangevraagd aanvullende verzekeringen is gedaan. Na diverse telefoontjes een nieuwe vragenlijst ontvangen en naar waarheid ingevuld. Hierna verbijstert over beslissing dat een van de te verzekeren personen is afgewezen voor de aanvullend verzekering omdat op één van de vragen is ingevuld dat mogelijk binnen drie maanden gebruik wordt gemaakt van alternatieve geneeswijze, en ook het beschikken over een 'kroon' het gebit van enkele jaren oud. Wat een teleurstelling. Na een telefonisch gevraagde toelicht besloten om alle aanvragen stop te zetten en de machtigingen in te trekken.


Pieternel

1 december 2018

De onvz doet als of je vrije keus hebt. Dat is maar beperkt. Er wordt vergoed op basis van marktconforme prijs. Maar hoe weet je wat marktconform is? Moet je nu bij ieder ziekenhuis vragen hoe duur de behandeling is? Daarnaast hebben ze ook een " bijzondere" medisch adviseur. Die beoordeelt vanachter zijn bureau wat doelmatig is! Dit pakte voor mij uit dat fysio na een knie osteotomie niet vergoed werd ondanks dat ik een aanvullende verzekering had dat3 100% zou moeten vergoeden. Maar er werd geoordeeld door de medisch adv.dat het niet doelmatig was. Echt idioot je bent na zo'n operatie minimaal 6 maanden aan het revalideren en mag de eerste 6 weken niet lopen. Wij zijn vertrokken naar de Ohra en zijn daar tevreden.