icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ONVZ zorgverzekering


ONVZ zorgverzekering

Totaalscore

182 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
182 reviews

Review98765

7 mei 2020

Zojuist met de klantenservice gesproken. Zeer onaangenaam en onkundige medewerkster die op gegeven moment gesprek eenzijdig beeeindigde.


Jessica

1 april 2020

Ik had perongeluk geld overgemaakt naar ONVZ omdat ik daar vroeger lid was maar ben overgestapt naar een andere zorgverzekeraar ivm collectief. ONVZ heeft mij meteen benadert, maar die kon mij niet bereiken vanwege een oud adress en geld ook niet terug storten omdat ze een oud rekening nummer hadden. Nu hebben ze een brief gestuurd naar het oude adress, en toen mijn oude huurbaas mij erop attendeerde heb ik meteen volgens de brief de aanpassingen gedaan in mijn onvz van bank en adress gegevens wijzigen. Ik heb meteen de dag erna mijn geld keurig terug gestort gekregen zonder poespas. Vindt het een top klantenservice voor een fout wat ik zelf gemaakt heb dat ze zo pro actief erachter aan hebben gezeten om mij te kunnen bereiken!


Dennis

30 maart 2020

Een declaratie werd slechts deels vergoed omdat de opmaak niet voldeed aan de wensen van de ONVZ. Zo was de prestatiecode vermeld onderaan de factuur, maar dat had per onderdeel opgevoerd moeten worden. En de tijdsduur per behandeling had in eenheden per kwartier opgevoerd moeten worden en niet in minuten. De verzekering zei pas het resterende deel te vergoeden als de factuur opnieuw werd ingediend met de gewenste aanpassingen. De rekening was volstrekt helder en het gedeclareerde bedrag zou volledig door de aanvullende verzekering gedekt zou moeten worden.


janita

15 maart 2020

Wij wonen in het buitenland en hebben een top Internationale verzekering, waarvan je alles moet voorschieten. Betaald niet uit, medicijnen voor mijn schildklier, hoge bloeddruk en cholesterol. Mijn zoon met vallen een gebroken neus, betaling was 1.68 voor de paracetamol, Mijn man is gedotterd, niets betaald, werkelijk een schande, dit zijn maar een paar voorbeelden, Vorige maand uitgestapt na zeker 25 jaar


Gerard

5 maart 2020

T/m 2019 was ik verzekerd bij ONVZ. Volgens mij echt al iets van 15 jaren of langer. Het laatste jaar (2019) betaalde we voor onze superfit verzekering maar liefst meer dan 6.000 Euro. Alles was verzekerd. Dat bleek niet waar te zijn. Halverwege vorig jaar moesten wij een klacht indienen via het SKGZ en kregen we gelijk voor het vergoeden van bepaalde medicijnen zonder "zi nummer" en in december had ik een laserbehandeling nodig volgens de huisarts en werd ik doorverwezen, maar de vergoeding bleef uit. Superfit polis blijkt niet alles te vergoed ook al wordt je doorverwezen. De klantvriendelijkheid liet ook te wensen over. Zodoende zijn we eind 2019 overgestapt naar een andere zorgverzekeraar.