icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ONVZ zorgverzekering


ONVZ zorgverzekering

Totaalscore

153 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
153 reviews

pieternel

29 december 2017

De website is vernieuwd en er is geen touw meer aan vast te knopen. Wanneer je declaraties wil indienen, is het totaal onduidelijk of deze zijn aangekomen,of ze in behandeling worden genomen en op welke manier ze worden verwerkt. Ook facturen zijn niet meer te zien. Dus zelf iets controleren kan niet. Nu heb ik afgelopen jaar al een aantal keren (toen de facturen wel zichtbaar waren) dat ze niet juist waren. Overigens vond de ONVZ dat je zelf moet zorgen voor een correctie van de foutieve factuur. Het is wel fijn dat je je eigen zorgverlener kan kiezen ,ook in Belgie en Duitsland. Dat is wel goed nu de zorg minder wordt in Nederland.


familie boorsma

15 november 2017

declareren is erg slecht geregeld! alles moet je los indienen (is al ouderwets) en wat echt erg is: vervolgens kan je NERGENS zien of je declaratie is aangekomen. Je krijgt geen bevestiging. En je kan niets terugzien in je eigen omgeving terwijl je daar toch echt net je declaratie hebt gedaan. Ook de helpdesk kan dit niet zien/helpt niet. Je moet dus blijven controleren of dubbel doen. zeeeeer slecht. Na 2 dagen heb ik nog steeds geen idee of mijn declaraties nu zijn aangekomen of niet. Ongelovelijk!


anoniem

4 september 2017

Gezien de andere punten, alles is zeer positief ingevuld.


BZ

29 augustus 2017

Geweldige zorgverzekeraar!! altijd goed bereikbaar en duidelijk in de communicatie.


Mmm

29 augustus 2017

Op papier is alles prachtig, maar de voorwaarden zijn zo geschreven dat je er vaak net niet aan voldoet. Dan betaal je dus de hoogste premie voor een ondermaats pakket.