icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ONVZ zorgverzekering


ONVZ zorgverzekering

Totaalscore

23 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
23 reviews

J.A.S

16 november 2023

Wordt veel vergoed hoewel in de loop van de jaren het wel minder is geworden. Vrije keuze van artsen.


Agnes

14 november 2023

Vrije keuze


Marco

30 oktober 2023

Ik ben 25 jaar verzekerd bij ONVZ. In verband met ernstige rugklachten had ik een operatie nodig. In Nederland wachttijd van 8 weken. In Duitsland 3 (!) dagen. Verwijzing door neuroloog in NL. Telefonisch bij ONVZ toestemming gevraagd: Stuur de papieren in, komt wel goed Twee dagen voor vertrek afwijzing per e-mail. Ze willen eerst een offerte van de kliniek en een behandelplan van de arts in Duitsland. Ik heb alle papieren ingezonden behalve concrete prijs-opgave van chirurg. Die zie ik pas als ik daar ben. Er is wel een globaal tarief bekend, maar dat is niet voldoende. Kortom, ze laten me stikken. Regeltjes zijn regeltjes. Geen greintje mededogen.


Sher

20 maart 2023

Oplichterij. Dit jaar een dure verzekering afgesloten omdat we wisten dat er een operatie zat aan te komen. Maar omdat het ziekenhuis in oktober vorig jaar heeft gebeld om een afspraak te maken, vergoeden ze niks. Want dan valt het onder de verzekering van vorig jaar.... Terwijl de operatie dit jaar is. Deze kleine lettertjes staan niet in het overzicht met vergoedingen op hun site. Niet transparant dus en zeer slechte service.


J. van Gijssel

30 januari 2023

Prima zorg met vele mogelijkheden. Mogelijk niet de aller goedkoopste. Kijk wel naar de extra’s die voor jou van toepassing zijn. Zeer correct in de afhandeling