icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Overweeg je een ONVZ zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van ONVZ. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts, fysiotherapeut of psycholoog, dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende ONVZ-verzekering.

Contactgegevens ONVZ

 • Telefoonnummer:
  (030) 639 62 22
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.onvz.nl/zorg.htm?ch=def&id=home
 • Adres:

  Postbus 392
  3990 GD Houten

Zorgverzekering vergelijken

Vergelijk, kies en sluit direct de voor jou beste zorgverzekering af. Kies hieronder jouw situatie.

ONVZ zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van ONVZ vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een ONVZ zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Heb je een zorgverzekering van ONVZ? Vergelijk je ONVZ verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie 'Voeg huidige verzekering toe'. Je ziet dan direct wat een ONVZ zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de ONVZ zorgverzekering.

Over ONVZ zorgverzekering

ONVZ is een non-profit zorgverzekeraar met 414.000 verzekerden. De verzekeraar die dit jaar zijn 80-jarige bestaat viert, biedt een totaalpakket aan zorgverzekeringen. Bij ONVZ  Zorgverzekeraar is iedereen verzekerd van vrije keuze. De zorgverzekeraar biedt enkel restitutiepolissen aan. ONVZ schrijft niemand iets voor en laat de belangrijkste keuzes aan haar verzekerden over. Over welke dokter iemand wil nemen of naar welk ziekenhuis iemand wil gaan.