icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Reviews van Salland zorgverzekering


Salland zorgverzekering

Totaalscore

45 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
45 reviews

nn

28 juli 2017

Voor mezelf: vorige jaar aanvraag ivm mijn erfelijke spierziekte zwemtherapie : afgewezen (mijn zus idem kreeg het wel !?) Mijn zoon : per 01-01-2016 overgestapt op verzoek vd gemeente naar Salland (in de bijstand) omdat hij korting krijgt per maand en het eigen risico niet hoeft te betalen. Mijn zoon is ziek, ik doe zijn financiele zaken: gevraagd eind januari hoe het met de korting zit -> aanvraag formulier voor deze "gemeentepolis" ingevulkd voor de gemeente . BLIJKT NU dit jaat dat mijn zoon door de gemeente per 1 maart 2016 aangemeld zou zijn !? hij nu zijn eigen bijdrage (opname ziekenhuis eind januari) moet betalen. Ziekenfonds doet niets hiermee na mijn telefoontjes (mijn opgave was per 01-01-2016 !) de gemeente geeft na mijn mails tot nu toe geen antwoord. Ik weet zelf dat ik bij het invullen van het aanvraagformulier gemeentepolis duidelijk per 01.01-2016 ingevuld heb. Mails van de gemeente per 01/01 heb ik ook nog maar niemand doet wat.


Wieger

28 december 2016

In januari van 2016 heb ik een declaratie van een alternatieve arts ingediend. Dit was een vervolgconsult, en in 2015 werd de 1e declaratie van deze arts gewoon vergoed. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik nu te horen dat er nu opeens niets meer werd vergoed. Mijn verzoek om de aanvullende verzekering voor 2016 dan maar ongedaan te maken werd vervolgens door Salland geweigerd. Daar was ik niet blij mee. Er is nog iets wat ik niet erg correct vind. Ik heb mijn verzekering via Independer bij Salland afgesloten, vanwege de bijbehorende korting. Later kwam ik er achter dat in het tweede jaar zonder bericht die korting is verlaagd, wat neerkomt op 40 euro extra kosten. Je moet de verzekering opnieuw bij Independer afsluiten om dezelfde korting te krijgen. Wie van de twee hier voor verantwoordelijk is weet ik niet, maar voor mij is zoeits ontoelaatbaar. Afgezien daarvan heb ik geen klachten over Salland, maar dit zijn twee punten die voor mij genoeg waren om de verzekering op te zeggen.


B P

5 augustus 2016

Salland Zorgverzekering is door het samen gaan met Eno een botte, haast arrogante maatschappij geworden. Daarnaast ook nog eens slecht georganiseerd qua administratie en contact. Klant staat niet meer op 1! Het gaat nu alleen nog maar om de Euro’s. Zo jammer! Ben 27 (!) jaar klant geweest bij Salland. Maar afgelopen jaar overgestapt. De premie werd voor 2016 met Eur 25 pmnd verhoogt! Maar de service werd voor 100 naar beneden gehaald. Vergoedingen worden slecht afgehandeld, betalingen zeer laat of helemaal niet. Ik zou een ieder aanraden denk goed na voor je klant wordt bij Salland


Maria

6 april 2016

Over Salland ben ik altijd heel tevreden geweest. Sinds er ZORG DIRECT achter staat is het één grote bende. Telefonisch NIET bereikbaar. Als ze al een mail beantwoorden nemen ze daar minstens 5 dagen de tijd voor. Momenteel zijn ze de volgende DIKKE VETTE BLUNDER aan het 'oplossen'..... Mensen die hun Eigen Risico in 10 termijnen betalen hebben gisteren een rekening ontvangen voor hun Eigen Risico. Het bedrag wordt op 13 april afgeschreven maar mogen we storneren. Wat daar de gevolgen van zijn kunnen we nu enkel nog maar naar raden...


harold wemekamp

17 maart 2016

Vervelende arrogante mensen die zeggen dat gezondheidszorg en preventie bovenaan staan. Het gaat hier puur om de knikkers, heb dit vandaag aan de lijfe ondervonden. Het gaat ook niet erg goed met deze verzekeraar, veel klanten zij al weg gegaan naar een andere verzekeraar. Kan me dit nu goed voorstellen, ga dit zelf ook doen, heb dus al 1 goed voornemen voor 2017.