icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Reviews van Salland zorgverzekering


Salland zorgverzekering

Totaalscore

4 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
4 reviews

Harry Rugenbrink

30 januari 2023

Denk je middels een aanvullende verzekering je kosten voor de medisch keuring rijbewijs 75+ vergoed te krijgen zijn een origineel bankafschrift en een pin kassabon niet voldoende bewijs zodat de zorgverzekeraar Salland niet tot vergoeding over zal gaan. Een gespecificeerde rekening anders als een pin bewijs wordt door de gemeente niet versterkt voor een gezondheid verklaring dus vis je altijd achter het net bij Salland.


Johan

20 januari 2023

Na zoveel jaren klant word ik gewoon besodemieterd door mijn eigen ziekenfonds. Ik noem het bestolen. In NL nooit geen klachten, tot ik in het buitenland zorg nodig had. Wat een financieel drama en niet de zorg gekregen die ik nodig had/heb. . Declaraties ingeleverd, 2 medical certificaten met nota s er aan geniet, heb er zelfs nog foto s van. Nu beweren hun dat 1 van de 2 nota s niet aanwezig is bij hun, maar het medical certificate wel. Wel erg dat je van een tevreden jarenlange klant zo aan je geld moet komen. Andere woorden heb ik er niet voor. Dus pas op als U zorg nodig heeft in het buitenland. Zo zou er in het buitenlandse ziekenhuis een garantverklaring liggen, helaas was die er niet en mocht ik zelf betalen cq voorschieten. Nu weer dit kunstje, dus zorg in het buitenland is geen optie. Ook weten ze het verschil niet tussen een operatie en een vervolgafspraak bij de chirurg ter pijnbestrijding. Het zou is geld kosten. En dan word je ook gewoon onbeschoft afgescheept. Jammer, Salland onwaardig.


review

3 november 2022

verkeerde informatie over vergoeding gekregen en wacht nu al 13 dagen op uitbetaling terwijl ze zeggen te streven binnen 5 dagen uit te betalen


Marijke

17 oktober 2022

Doet extra’s in de regio