icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Salland zorgverzekering


Salland zorgverzekering

Totaalscore

8 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
8 reviews

Iko

16 november 2023

Wordt altijd keurig behandeld en goede fysio vergieding. Totaal geen klachten


Wagenaar

16 oktober 2023

Al meerdere maanden aan het maillen en bellen met Salland zorgverzekering. Waardeloze service na medische kosten in het buitenland. Salland heeft volledige vergoeding toegekend, Salland doet nu zijn best om zoveel mogelijk tegen te werken de betaalde zorg niet volledig te vergoeden. Kliniek in het buitenland hebben het zwart op wit, van Salland dat volledig vergoed wordt. Als patiënt zit je midden in, en krijg je een aanmaning vanuit het buitenland. Ik stap over naar een andere zorgverzekeraar.


Amir

10 mei 2023

Wees geïnformeerd! Ongekend lage vergoeding bij niet gecontracteerde zorgverleners. Na paar bezoeken aan de zorgverlener en 1,5 maand wachten op de goedkeuring van Eno (Salland) voor de kosten, is alles voor niets geweest. Zorgverlener doet het natuurlijk niet voor eigenlijk bijna gratis en ik moet opnieuw een dergelijke traject beginnen na het vinden van een gecontracteerde. Dat is voor de zorgverlener ook verloren tijd wat ik heel vervelend vind. De vergoeding voor niet gecontracteerde zorgverlener bij alle andere zorgverzekeraars is stuk hoger. Daarom is het zo onverwacht voor de zorgverlener en mij.


Aurora

7 februari 2023

Ik heb speciaal een dure aanvullende verzekering genomen om neurofeedback vergoed te krijgen via alternatieve therapie. Het werd door Zilveren Kruis gewoon vergoed. Maar Salland Zorgverzekering zit te piepen dat ze niet bij de juiste beroepsgroep zitten! Dus de enige therapie die mijn hersenletsel beter maakt kan ik op mijn buik schrijven!! En dan gaan ze nog piepen als ik zeg dat ik het niet okay vind dat het afgekeurd is; ‘ja, deze reactie vind ik niet prettig’. Echt, weet je wat niet prettig is! Dat ik nu de aanvullende verzekering in de vuilnisbak kan gooien. Echt top.


Harry Rugenbrink

30 januari 2023

Denk je middels een aanvullende verzekering je kosten voor de medisch keuring rijbewijs 75+ vergoed te krijgen zijn een origineel bankafschrift en een pin kassabon niet voldoende bewijs zodat de zorgverzekeraar Salland niet tot vergoeding over zal gaan. Een gespecificeerde rekening anders als een pin bewijs wordt door de gemeente niet versterkt voor een gezondheid verklaring dus vis je altijd achter het net bij Salland.