! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Salland zorgverzekering


Salland zorgverzekering

Totaalscore

61 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
61 reviews

Louise

9 april 2021

Ik zou aanraden om niet bij salland te verzekeren ze maken alleen fouten en dat gaat ten kosten van jouw.Verzeker je dus niet bij salland ,want dan kom je zeker in de problemen


Jan de Cock

11 januari 2021

De meest onpersoonlijke, meest zakelijke, kille en ongeorganiseerde zorgverzekering waar ik ooit bij heb gezeten. Niet informatief, medewerkers zonder kennis en alles behalve pro actief om in uitzonderlijke gevallen mensen op weg te helpen of te ondersteunen. Tv spotjes doen het overkomen alsof Salland een persoonlijke manier van werken heeft, maar de praktijk leert dat alles draait om geld en ze zijn extreem kil en zakelijk. Ik kan niet in detail treden over de specifieke casus en die van anderen, maar de ervaringen spreken echt boekdelen; begin er niet aan. Ook leidinggevenden krijgt u niet aan de lijn of een afdeling die bijzondere casussen in behandeling neemt.


Harrie

19 november 2020

Niet nakomen afspraken Privacy wordt niet gerespecteerd. Administratie niet op orde


Annelies

6 november 2020

Wat ik heel slecht vind is dat ik niet kan zien, wat er voor mij gedeclareerd is, mijn eigenrisico niet en mijn aanvullende verzekering niet. En ik vind de website onduidelijk. Ik snap hun probleem ze zijn begin dit jaar bezig met een nieuw systeem, dan zijn er altijd problemen. Daarbij kwam de Corona zodat mensen thuis moesten werken. Wat ik niet begrijp is, dat ze hierover de verzekerden geen bericht hebben gedaan en ook niet voor een oplossing hebben gezorgd, zodat je toch kunt zien wat er gedeclareerd is. Desnoods schriftelijk. Dan wordt er zomaar eigenrisico ingehouden, zonder vooraf bericht.


Hanneke

3 november 2020

Goede dekking, snelle service, redelijke prijs. Zeker in de regio veel keuze uit behandelaars.