icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Salland zorgverzekering


Salland zorgverzekering

Totaalscore

65 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
65 reviews

Selbach HRM advies

30 december 2021

Ik verzorg als gemachtigde voor een tweetal klanten alle papierwerk. Via Mijn Salland heb ik geprobeerd het declaratiegedrag van mijn klanten boven tafel te krijgen. Dat is me niet gelukt. MijnSalland is een klantonvriendelijk systeem dat ook nog eens heel traag werkt. Na mijn eerste pogingen heb ik hierover contact opgenomen met Salland servicedesk. De enige service die mij geboden is, is de bevestiging van de Servicedesk dat mijn conclusie juist was. Geadviseerd werd op een rustiger tijdstip een poging te wagen. Dat heb ik heden avond gedaan. Tijdsbesteding 1,5 uur! Resultaat: na 25 van de 121 pagina's te hebben bekeken, klapt het systeem eruit. Of ik even opnieuw wil beginnen. De maat is vol. Ik heb de servicedesk hierover aangeschreven. Ben benieuwd of ze hun klanten nu wel serieus nemen.


Marijke

27 oktober 2021

regionale verzekeraar met extra aandacht voor diverse projecten in de regio


Puppy Love

10 augustus 2021

Beloven van alles, op basis van hun toezeggingen medicatie gehaald, wat achteraf niet vergoed wordt. Zit nu door meerdere toezeggingen die achteraf allemaal niet gedaan hadden mogen worden al 4 maand zonder mijn medicatie. Betaal €182,- per maand. Laag inkomen polis, betaal me scheel elke maand maar krijg mijn toegezegde medicatie maar niet vergoed.


AndyP

27 juli 2021

Voor het eerst overgestapt en de keuze is gevallen op Salland Zorgverzekeringen. Daar heb ik spijt van als haar op mijn hoofd. Een medicijn die ik al jaren nodig heb om te kunnen ademen wordt niet door hun vergoed, er is een goedkopere versie van en al is aangegeven dat deze niet geschikt is voor mij blijven ze bij hun standpunt en verwijzen naar de zorgverlener. Om even duidelijk te maken, het gaat om een medicijn van 25 euro voor 3 maanden. Maar deze zorgverzekering laat mij er gerust in stikken. Ik heb verder maar de onderzoeken voor mijn Astma en Diabetis opgeschort naar volgend jaar omdat ik bang ben dat ze wel ergens een goedkoper bloedonderzoek oid kunnen vinden waardoor ik deze ook zelf kan betalen.


Louise

9 april 2021

Ik zou aanraden om niet bij salland te verzekeren ze maken alleen fouten en dat gaat ten kosten van jouw.Verzeker je dus niet bij salland ,want dan kom je zeker in de problemen