! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een Salland zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Salland. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Salland-verzekering.

Contactgegevens Salland

 • Telefoonnummer:
  (0570) 68 74 84
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.salland.nl/service-contact/nieuws
 • Adres:

  Postbus 166
  7400 AD Deventer

Salland zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Salland vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Salland zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Zorgverzekeringen vergelijken

Heb je uiterlijk 31 december je oude zorgverzekering opgezegd? Dan heb je nog t/m 31 januari de tijd om een nieuwe uit te kiezen. Met de Zorgvergelijker vind je in een paar stappen de zorgverzekering die het beste bij je past.

Naar de Zorgvergelijker

Zorgvergelijker

Over Salland zorgverzekering

Salland Verzekeringen zet zich in voor uw optimale gezondheid. Zodat u uw dromen kunt verwezenlijken, uw ambities kunt bereiken. Dit doen wij door ons hard te maken voor uw gezondheid en voor goede zorg bij u in de buurt.