icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een Salland zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Salland. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Salland-verzekering.

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar stappen de zorgverzekering die het beste bij je past.

Naar de Zorgvergelijker

zorgvergelijker-ipad-nov_2017

Contactgegevens Salland

 • Telefoonnummer:
  (0570) 68 74 84
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.salland.nl/service-contact/nieuws
 • Adres:

  Postbus 166
  7400 AD Deventer

Salland zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Salland vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Salland zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Salland zorgverzekering.

Over Salland zorgverzekering

Salland Verzekeringen zet zich in voor uw optimale gezondheid. Zodat u uw dromen kunt verwezenlijken, uw ambities kunt bereiken. Dit doen wij door ons hard te maken voor uw gezondheid en voor goede zorg bij u in de buurt.