icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Stad Holland zorgverzekering


Stad Holland zorgverzekering

Totaalscore

16 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
16 reviews

Manso

26 juli 2017

Nog nooit problemen o.i.d. ervaren


Hnas

26 juli 2017

zeer vlotte uitbetaling declaraties en zeer deugdelijke klantenservice.


S.J.D

2 juni 2017

Ik heb verschillende malen telefonisch contact gehad. Altijd word ik accuraat en vriendelijk geholpen. Vanwege een medische indicatie kwam ik in aanmerking voor een vergoeding die niet standaard wordt gedekt. De afhandeling verliep snel en de communicatie was helder. Dik tevreden dus.


Anoniem

14 januari 2017

gezien mijn ervaring met andere zorginstellingen waar je maandelijkse betalingen belangrijker zijn dan jijzelf, stad holland luistert naar advies van doktor en specialisten en niet zoals andere alleen naar hun zogenaamde Med adviseurs die alleen naar kosten voor instelling kijken (CZ )ben zeer content en tevreden met stad holland


E. Bakker

26 november 2016

Al meer dan 15 jaar verzekerd hier (vroeger Stad Rotterdam) en alleen maar goede ervaringen. Een keer een discussie gehad over het eerste consult bij orthodontist, dat niet vergoed werd, terwijl uit dat consult bleek dat een beugel noodzakelijk was op medische gronden. Ik vond dit niet redelijk, was het misschien wel geweest als uit het consult was gebleken dat het niet noodzakelijk was, maar in dit geval niet. Dit aangekaart bij Stad Holland, uiteindelijk vond men dat ik gelijk had en is e.e.a. toch vergoed.